Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamashita
csendes tag
válasz
z123456789 #74 üzenetére
Igen, arra gondoltam amit te linkeltel, hogy ismerosod csinalja. Viszont ha ilyen 30 korul kell gondolkozni, akkor lehet kicsit hosszabb projekt lesz nekikezdeni.
-
yamashita
csendes tag
válasz
z123456789 #72 üzenetére
Egyáltalán semmim nincs jelenleg deszkázáshoz, szóval teljesen nulláról indulnék. Én is gondolkodtam használtan, vagy összerakni. Csak ugye ahhoz is ismeretség kell.
Mennyivel lehet kijönni jobban ha összerakatok egy olyan falapos cruisert ? Mert pl az kinézetre tetszett. Annyira nem is volt kicsi, de mégis kicsit kompaktabb mint a full skateboard. -
yamashita
csendes tag
válasz
z123456789 #70 üzenetére
Igazából alap skateboard ban gondolkoztam, de most így a cruiserről is megváltozott a véleményem. Haverom feljött egyszer vele ráálltam itt a lakásban és hát csúnyán meghajlott ez kicsit elvette a kedvem (meg ugye, hogy ránéztem és műanyag úristen), de azután hogy láttam egy kocsit átmenni rajta kicsit megváltozott a véleményem. A longboard az nem hiszem ,hogy nyerő lenne, mert ha esetleg melóba is elvinnem akkor necces hova rakni
Azon gondolkoztam, hogy vmi átmenet a sima deszka meg a cruiser között, vagy fa lapos cruiser mert láttam olyan is van, legalábbis a videóban.
Mennyire használható egy sima deszka pl egy Abec-7 el (ezt így a videóból nézve) sima közlekedésre ? Mert ha idővel szeretnék majd valamennyire trükközni is tanulni akkor nem szeretnék megint egy másikat venni, ha nem muszáj.
Illetve tudsz valami megbízható boltot is vagy oldalt ahol azért kb utánanézhetek az áraknak ? Kb milyen ártartománytól érdemes gondolkozni ? -
yamashita
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni deszkázni, elsősorban csak közlekedés(pesten) lenne a lényeg, a többi sejtem majd idővel jön
Szóval ajánlatokat keresnék, hogy milyen deszkát vegyek. Most még nem szeretnék nagyon drágát venni, de olyat szeretnék, amiben azért már használható csapágyak/kerekek vannak, főleg hogy van bennem egy kb 90 kiló jelenleg. Valami viszonylag egyszerűbb de strapabíró darab, hogy elviselje a kezdeti hibáimat
Illetve bármilyen más hasznos tanácsot fogadok egy kezdő deszkás számára.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest