Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz tyan #5194 üzenetére

Ilyennel én is találkoztam amikor adott volt egy gép, amiben mentek szépen a memóriák duálban, mellé rakott a tulaj még kettőt és nem volt hajlandó menni normálisan, pedig azonos típus. Szakember legyen a talpán aki egyből rávágja igen azért mert ezért. BIOS gondolom a legutolsó. Olyan még memóriánál amúgy előfordulhat, ha pl adott egy azon típus, és az egyiket X évben a másikat sokkal később utolsó szériásként Y évben gyártották hiába azonos a típus nem hajlandóak együtt menni. Szerintem a gyártási technológia sajátossága lehet, 1000ből 1amire az embernek fingja nincs miért, pedig papíron mennie kéne. Van akinél meg négy különböző modul , eltérő méretben is ment (ami agyrém), de ilyet is láttam már.

Gondolom bios a legutolsó fent is és cserélgetni is próbáltad a slotokat, meg párban is, hogy az új jelöltek mennek e a régebbiekkel. Biosban a memóriakezelést kéne kicsit átnézni hátha be van valami kapcsolva aminek nem kéne, vagy fordítva :U

Szerk:
    A Win10 egy nagyon új operációs rendszer, ami egyben hátrány (is) lehet, mivel sok mindennel már nem **kompatbilis. Benne van a pakliban. Az a kérdés ha benne van a négy mit lát a bios. Tudom utólag mindenki okos, de próbálj rámenni a dual channel maximumra és hagyd el a 4 slotos megoldást. Nem a legjobb.
    Van aki esküszik rá, gyártók is mai napig erőltetik a quad channelt, OCZ érában is direkt i7-eshez is készültek ilyen three channeles marhaságok, de higyjétek el nem jó. Dual channel a tuti, párban.

**Kompatibilis, csak gamer körökben egyszer elterjedt , és annyira jó, hogy megtartottuk :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés