- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
czakof1946
tag
válasz
CirrMee #4408 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
A gépem kb. másfél éve lett összerakva. i7, 16gb ram, 250gb SSD, 2 hónapja lett lecserélve a VGA egy RX 480-8gb-256 bit-re. A ház Logic B26, nem túlzsúfolt. Szelős a belseje.
A háznak nincs külön ventilátora, de az egységek saját ventilátorai működnek, 2 napja lett kifujatva.
AIDA64 teljesen ráengedve: CPU 61 fok, a 4 mag 78-82 fok között dolgozik.
Néztem az MSI Afterburnerrel a hűtési profilt, de nem tudom, hogy mi az ideális. Az egységek saját hűtési profilja is szabályozható?
De ez a lefagyási jelenség pár hete jelentkezett, ebben a nagy melegben.
Ha leveszem a ház oldalát, azzal segítek vagy rontok a dolgon?
Elnézést, ha valami szakmailatlant írok, de 71 évesen ez sem kis teljesítmány
Ha elindítom a naplózást, akkor az a teljes idő alatt működik? Indítom, majd leállítom. Milyen a fájl formátuma?
Mert képet már csináltam, ami png formátum. Azt simán megtudom nézni, de csak azt a rövid szakaszt, ami akkor volt éppen a képernyőn.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Netfone
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SörcsaPH!
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel