- Fórumok
- Beviteli eszközök
- Egérpad topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló

Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
-
csibe1
veterán
-
Csandi
addikt
Én rengeteget fejlődtem üvegen, és kb. egyből jobb voltam vele. A negatívumok meg amit te is írtál. (Hetente dot csere megvolt, sleeve a netezéshez is megvolt) Ezért gondoltam, meg mások is alátámasztották, hogy a következő lépcső akkor a leggyorsabb szövet, gyors talpakkal. Üveghez képest még az is kontrolosabb kicsit, de kényelmesebb is.
Aimlab benchmarkban a ~400ezer playerből aki megcsinálta már top 1500 körül vagyok, haverom meg top200, nála is Raiden az endgame.
-
Mephike
őstag
-
Mephike
őstag
-
spleenszuru
őstag
-
Bennyboy
őstag
-
Csandi
addikt
-
PCProfessor
aktív tag
-
egymegegy1
tag
-
egymegegy1
tag
-
Fox Mulder
senior tag
Úgy látom elég sokan használják és van belőle kínálat bőven, nekem tetszik és ha hozza azt a szintet mint egy mezei egérpad akkor nekem elég is lenne.
Jelenleg egy SteelSeries QcK+ Limited használok és a fehér részeket lehetetlen tisztán tartani + a feketét is, pedig takarítva van rendesen.
-
0xmilan
addikt
-
Enton
addikt
Gyakrabban cserélgetem mint az alsógatyámat.
De amúgy már nem sok ujjat tudnak mutatni, sikerült már elég sok féle/fajtát kipróbálnom immár, így majd idővel el is fognak fogyni ezek, gondolom.
Nemrég egyet elvittek.
Nehéz döntés volt, de "becseréltem" egy másikra vagy egy egérre, ezt attól függ, hogy honnan nézzük.
Az augusztusi felhozatalból is már csak egy fogott meg.Meg egy kis marketing is:
-
Dzs3K
csendes tag
És hosszútávon mennyire lehet tartós az árát tekintve? Láttam egyet hirdetve, ami eléggé meg volt már hullámosodva, egy új/szinte új padnál mennyi idő után lehet ilyenre számítani? Jelenlegi nevenics padomat kb 5 éve használom és ennek azóta sincs semmi baja, hasonló/hosszabb élettartamra lehet számítani?
-
Dzs3K
csendes tag
-
eL Geri
őstag
-
eL Geri
őstag
-
Enton
addikt
-
laskr99
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az ergo csuklótámasz amúgy is használ az ízületeknek, de például egy mikroszálas törlőkendőt nem neveznék valami húdenagy kütyünek.
Arról nem beszélve, hogy ha ergonómiát akarsz, illetve a csürüszkölő bőröddel nem akarod idő előtt ocsmányra vágni a szövetpad kezeddel érintkező részét, meg állandóan tisztítgatni, akkor ahhoz is kellenek ezek.

-
4nick8
őstag
-
Megabyte
tag
Végül azóta próbálgatom a Lamzu Energon Pro-t, és kezdek hozzászokni, de a teljes kép kedvéért szeretném kérdezni, hogy:
Értem, hogy a korábbi padom (QcK) lassú meg gyengébb minőségű, de szeretném látni, hogy van-e átmenet a számomra tök "gyors" (majd kiderül idővel, hogy túl gyors-e) Lamzu Energon Pro és az előzőleg megszokott QcK között csúszósság/gyorsaság szempontjából. -
4nick8
őstag
-
Zaied
addikt
-
camper
tag
-
Megabyte
tag
És mi a helyzet a sima Energonnal? Az nem ugyanaz, csak kisebben?
Az AQUA-ban 16k, és méretben is tökéletes (48x41). Mert akkor váltanék erre. -
Megabyte
tag
-
Megabyte
tag
Igazából most jobbra lelógattam belőle 3 centit, és konkrétan fel se tűnik (alig láthatóan hajlik meg), szóval megpróbálom így. De ha ez szerintetek ez nagyon rossz ötlet, szóljatok.
Köszönöm koxx, hogy foglalkozol a témával <3
A 48x48 is nagy lesz még sajnos, ahogy látom legalább 45-ig le kellene menni szélességet illetően, a hosszúság határa pedig 50cm, szóval akkor max 45x50. -
camper
tag
-
4nick8
őstag
-
Enton
addikt
De ha hihető a tag, akkor végül is megvan az első jó áras artisan raiden klón:
-
Enton
addikt
Köszönjük a beszámolót. Mindenesetre igen padokról írásban azért másabb értekezni.
Ha majd véletlen nem megtartós lenne a Leviatan pad, én szívesen átvenném majd tőled, de e hónapra már berendeltem magam 6 paddal, így ilyen dolgokra várni kellene egy kicsit, esetleg tudok csere példányt felajánlani addig is(meg ha befut a csomag abból is akár).Sebaj legalább osztom a róluk talált videót, itt a tagletti szépen összehasonlítja a 4 fajtájukat, elég elvetemült módszerrel, de a lényeg látszik:
ATK Pad Comparisons Pro, Leviathan, 99g Carbon, 99g Air, Kong
Meg tőle látom először így a poharas bekoptatást, eddig itt nem nagyon volt téma:
Valaki szokott így csalni, esetleg más technikával, billentyűzeteknél is életképes ötlet lett a
szwiccs
bekoptató.
-
Enton
addikt
-
camper
tag
Persze hogy hamis volt, de ha akarsz egy olyan egérpadot ami a dobozban volt még az is vagy 3-4ezer Ft valamelyik kínai vegyesboltban. Erre kell még logo, plusz a származási hely egy francia cég ide el kell jusson a termék és még mindig kell egy Steelseries origi doboz.
Ilyen alapon az általam nem túl nagyra értékelt LGG Saturn Pro pad is lehet akár hamis, én sosem használtam előtte, nem tudom milyenek kellene lennie.
-
4nick8
őstag
-
Mephike
őstag
-
_NCT
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
pinnacle
nagyúr
Azért kényelmesebb ha van alátámasztás.
Szia Synthwave! Glorious GWR-t tőled olvastam. Akkor még mindig ez a legjobb? DeltaHub Carpio G2.0 nekem macerásnak tűnik, illetve ez nem szövetborítású.
Illetve arra milyen megoldás van, hogy az egeret magam mellet kezeljem? Engem zavar ez a féloldalas tartás, karomat is jobban ki kell nyújtani, hogy teljesen az asztalon legyen. Van valami asztalra csatolható egértartó vagy tegyek magam mellé egy széket?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
pinnacle
nagyúr
Ne nyomja a csuklódat az egérpad. Nekem ráadásul SteelSeries kemény egérpadom volt és nem értettem miért fáj a kezem, csuklóm.
alzaban ki volt rakva egy csuklótámasz, kényelmes volt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
raaay
tag
Sokan erőltetik ezt az üvegpadot.
Én amit láttam nekem annyi elég volt.
Valoranthoz vette az egyik srác és konkrétan nem volt olyan pillanata, hogy stabil maradt volna a célkereszt... Lehet egy Apexhez mondjuk jó a trackelés miatt, de egy Valorantban vagy CSGO-ban nevetséges és rossz is. Taktikai játékokhoz biztosan nem való.
A legjobb, hogy nem akarta elismerni, hogy teljesen vakvágányra ment, mert az 50k, amit rá költött igazolva kellett legyen.
-
Crus
addikt
-
Victorio
aktív tag
-
4nick8
őstag
-
4nick8
őstag
-
Dreadloord
senior tag
-
4nick8
őstag
-
Zaied
addikt
A csomagolás a körítés ugyan olyan jó, de maga az egérpad nem. Az alja rettentően csúszós, nálam minden asztalon csúszkált, utoljára vagy 10-15 éve találkoztam ilyen mocorgós egérpaddal. Maga a felület minőségével se vagyok kibékülve, van egy limitáltam és a nyomat minősége messze alulmúlja mondjuk egy ESP Tiger padokét az meg hasonló árban van. Szélével se vagyok kibékülve.
A Pro ellenben tényleg egy Artisan kopi. -
Rinkasime
tag
-
0xmilan
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
0xmilan
addikt
-
Zaied
addikt
-
gaben22
őstag
-
Zaied
addikt
-
4nick8
őstag
-
wreakz
tag
-
Zaied
addikt
-
Harbinger85
aktív tag
-
4nick8
őstag
-
wreakz
tag
-
Exodius
őstag
-
Mephike
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ferni
őstag
Ez a Boardzy design.
-
ferni
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
4nick8
őstag
-
Mephike
őstag
-
CsMarc
tag
-
4nick8
őstag
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Performance MX-et váltana, ez meg kb milliméterre pontosan ugyanakkora

PureTrak CL1 temple padhoz van értelme ilyen Corepadet venni G502xre?
Most nézem nem is olyan a kialakítása az Xnek mint a simának...legalább változtattak valamit a dizájnon...
-
Zaied
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az égvilágon semmi gond nincs a Zeróval, fél évig maineltem egy L-es XSOFT-ot és van itt 20 egér. A neten sem láttam sehol ilyesmit. Kb. top 1/top 2 kontroll pad, de hogy top 3, az tuti.
A Raiden az egyetlen, ami egyes szenzorokkal meggajdulhat egy-egy pillanatra (pl. HERO), de ott sem feltétlenül törvényszerű a dolog, csak vásárlás előtt nem árt észben tartani.
-
gaben22
őstag
Pedig a piaci rés ott van én érzem, kéne egy Kickstartert csinálnom
.Üvegpadon viszont nem tudom mi mást lehetne használni PTFE-n kívül, mert valaminek kopnia kell. Kerámia/zafír az üveget fogja ledarálni, PTFE-t meg az üveg, Üvegpad viszont kicsit drága ahhoz, hogy szétkarcolja az ember.
-
VanAzAPénz
aktív tag
huh, na szóval
3-m egérrel is tolom (bonyolult jellem vagyok), de vegyük a 2 leggyakrabban használtat.
1 : Dream Machines DM1 FPS
2 : Havit GAMENOTE MS814
MIndkettőt 800 DPI-n használom, gyári talpakkal. Hírtelen mozdulatokat hajtok végre (nem vagyok idegbeteg
) és az lenne a jó ha jó helyen állna meg, gondolom így a kontrol a jobb választás. -
VanAzAPénz
aktív tag
-
gaben22
őstag
Gondoltam beszúrok egy poént, hogy Razernek tuti van valami "gémer" LED-es "egérpadkesztyűje" pont erre a célra, de nincs. Piaci rés
? Nekem Skypad nem tudom hányas van (lusta vagyok megnézni), igazán nem használtam, de nincs az az isten, hogy egy üvegpad ne nyírja el a PTFE talpakat. Ha nem zavar a köszörűzaj, akkor esetleg kerámia/Superglide + "gémerkesztyű" Aliexpressről
? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pontosan úgy, mint egy üvegpad. A PTFE fogyóeszköz.
"Attol tartok en is, hogy kemeny lenne nagyon az uvegpad."
Meg hangos (én pl. a falra tudok mászni a hangjától), télen néhány percig hideg és az ablakmosós flakon se legyen túl messze az asztaltól. Cserébe "zéró" súrlódás és kontroll (kivéve Cerapad Kin), plusz örök életű.
Ha gyorsabbat, de kényelmeset akarsz, ott a Shidenkai. A XSOFT alap puhasága valahogy ezen jön ki a legjobban (Zero Classic, FX Raiden és FX Hien XSOFT-okat tudom összehasonlítási alapnak venni).
-
4nick8
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ennél még a pofámról is több bőr szakad le.

40 dollárért még egyszer talán, mert kuriózum, de az a perforált céglogó is biztos nem idegesítő. Mondjuk a poliuretán habszivacságyat sem látom, anélkül meg tutkóra szánkázni fog ez a rojt.
"The story behind
Inspired by the iconic Hermès change trays, the Mises et Relances Desk office collection returns this season with a new bicolor version in smooth Potiron orange and Fauve H taurillon leather. The iconic H Evelyne is created by perforating the center of the objects."
Cool story, bro.
-
4nick8
őstag
-
mcmike
őstag
Mondjuk ez is igaz...amúgy látok most használtan Hayate Otsu-t. Az talán az arany középút az Artisan padok közül nem? Eddigi tapasztalataim alapján nekem inkább a közepes sebességű padok jönnek be (kell egy pici gyorsaság az FPS miatt, de mivel már 40 felett vagyok ezért a kezem már nem a régi, tehát jó ha nem remeg a célpont ha precizitás kell a célzáskor). A Hayate Otsu tudtommal pont az... jól sejtem? Illeszkedhetne egy 1200-1400-as sens-hez?
-
CsMarc
tag
-
CsMarc
tag
-
CsMarc
tag
-
ferni
őstag
"Gyárt vagy 20 féle padot, vannak közte lassabbak."
Zeroról volt itt szó, annál nem igen van nekik lassabb.Leglassabb se elég lassú egy rendes kontroll padhoz, ezért nincs annyira elterjedve a CSGO meg Valorant profik körében, hiába toptop egérpad.
Már kezdik egyre jobban használni szerencsére azért, de akinek rendes kontroll pad kell, annak ez nem elég. -
koxx
MODERÁTOR
Rendeltem egy szett superglide tappancsot a logi superlightra, hát aztaqrva. A gyári 10 centes gagyi műanyag-szerű talp kb lókukit nem ér. Úgy siklik az egér a raidenen, hogy nyugalmi helyzetben előrecsúszik az asztalon (gyanítom az asztalom vízszintje nem tökéletes)
Timelapse videon
[link] -
koxx
MODERÁTOR
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A MID elvileg nem tapad le olyan jól, mint a másik kettő. Kérdés, hogy ha nem üveges lény vagy, mihez nem elég gyors egy Raiden SOFT vagy Shidenkai XSOFT. Amúgy Raidenből van itthon MID is.
A Hayate Kou más sebességű horizontálisan, mint vertikálisan.
Pulsar Paracontrol: Az biztos, hogy nem speed pad. Hallomásból egy smooth-abb Xraypad Aqua Control+-hoz hasonlítják, ami egy jóféle, erősen textúrázott kontroll pad (kicsit Razer Mantis/Goliathus Controll feel, csak nem olyan mélyek a gördröcskék) a, nem annyira jó gumis alsó résszel (nálam csúcszkált, nyilván asztallap-függő is).
-
4nick8
őstag
-
Zaied
addikt
-
Ispy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Beviteli eszközök
- Egérpad topik
- (kiemelt téma)
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fotós kérdések órája
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- PayPal
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nehéz döntés volt, de "becseréltem" egy másikra vagy egy egérre, ezt attól függ, hogy honnan nézzük.
Kár hogy csak egy méretben létezik, ha jól látom.

Hajrá, várjuk.