- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
drtimot
aktív tag
válasz
drtimot #6524 üzenetére
Érdekelne valakit akkor közös rendelés Artisantól? Eddig nem írt senki, most próbálkozok utoljára itt, nem fogok spamolni, ha nincs érdeklődés
összefoglalva:
- közös rendeléssel spórolhatnánk a jelentős postaköltségen
- így is drága lesz, mert ÁFA biztos
- Budapest és környéke, mert a továbbpostázásnak nincs értelme -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
drtimot #5529 üzenetére
Láttad már élőben? Kemény, főleg ha nincs majd' 10 év után szanaszét kopva.
A postaköltség nem változtat azon, hogy önmagában easily ár/érték top, de ha bele is számítjuk a postát, még akkor is az a tartósságának fényében. Nekem megérné azt a 8-9k-t is, mert tudom, hogy egy 8-10 évig megint van egy állat padom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
drtimot #5526 üzenetére
"ami nem véletlenül az ár-érték kategória győztese a köztudatban"
Itt a köztudaton van a hangsúly.
Allsop Raindrop GigaPad XL viszont nincs 4000 pénz, 39x33 cm / 4 mm, jobb felület, SO NICE csepp-design, ami behozza a reggeli harmatot az íróasztalra - és ugye az ominózus elpusztíthatatlan jelző, amit érts kb. szó szerint. Szaúval minden szempontból erősen rálicitál a QcK-ra.
A probléma, hogy a posta több, mint a pad.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
drtimot #5387 üzenetére
Köszönöm szépen
Én is úgy tudom, hogy Amazonról nem lehet kis hazánkba rendelni, de nekem USA-ban él nagybátyám, és ő hozzá rendelem, ő meg majd postázza nekem, ugyhogy ez a része meg van oldva
Most ez alapján
lehet jobb lenne egy hayabusa vagy hayate, mert azok kiegyensúlyozottabbak, én meg mivel 0 TP-m van minőségi egérpadokkal, igy nem tudom, hogy a control vagy a speed, a csuszás vagy a tapadás jön be nekem jobban.
Csak az a baj a Hayabusa ( Xsoft) és a Hayate ( Soft) M-es méretben 10k -nál olcsobban még nem leltem
A Shidenkai van még 6k körül.
-
dethroner
veterán
válasz
drtimot #5099 üzenetére
Nekem már az újabb kiadás van, ez .
Gondolom ez már az újabb firmware-el jött ki. Ha ez is kényes a többnyire sötét színekre akkor mit javasolnál/javasolnátok alá? És főleg hogy hol lehet beszerezni?
És ha valaki, ilyen egeret használ vagy volt ilyen egere légyszi írja meg hogy milyen padot vett alá -
tixem
addikt
válasz
drtimot #5024 üzenetére
Nos, köszönöm az ajánlást, sajna nekem az ajánlott padok drágák, valamint sokat itthon kapni se lehet.. Így a garancia ugrik (jó tudom mi mehet tönkre egy padon: foszlani kezd, felület elválik stb na ezért kell garancia)
Megvettem az x2-t 2 év garival, 1700-ért simán jó bolt volt. Nagyon finom felülete van, úszik rajta a g400-am. Nagyon igényes az egész, csomagolása mindene, szerintem nem lesz vele gondom.
Szűk pénzűeknek csak ajánlani tudom -
regener
veterán
válasz
drtimot #4998 üzenetére
Csak egy Genius NetScroll G500 Laser-em van, nem nagy szám, alap lézeres, de a régi egérpadom elég kicsi és valami szivacsszerű cuccból van, nameg szétvan kopva szóval muszáj egy újat vennem. De ha már veszek akkor hosszabb távra veszek
-
törölt tag
válasz
drtimot #4810 üzenetére
Nem a feketén, vagy a fehéren (tehát a színen) volt a fő hangsúly. Az egérben lévő ccd mindákat vesz ciklikusan ismétlődő gyors egymásutánban, hogy felmérje pillanatnyi helyzetét, ami viszonyítási alapot ad elmuzduláskor (vagy épp azt jelzi, hogy nincs, tehát áll) Ha a felület sima, vagy egyáltalán nem barázdált, netán tükröződő (teljesen, vagy részben, mint a fehér ptfe is) vagy az optikájának a fényével totál megegyező, akkor nem tud elegendő mintát gyűjteni. De ha pl. adott egy teljesen homogén és sima sötét felület (vagy full fekete akár) azon se nagyon fog boldogulni, tehát ennyiből nem domináns a szín. Ha viszont túl világos, ugyanakkor barázdált, akkor még működhet, de kisebb hatásfokkal, mintha sötétebb árnyalatú lenne, mert akkor meg a bőség zavara ront a hatékonyságán. Az összes profi egérpadon (legyen az szövet, savmart üveg, vagy fém) mikrobarázdákat láthatsz és egyik sem teljesen homogén. Az okok a fentiekben keresendők (szerintem) de mivel sem egér/egérpad szakértő, sem optoelektronikai mérnök nem vagyok, így nem lehetek 100%-osan egzakt. ha tévednék, majd kijavít valaki
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!