Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sakal83 #1133 üzenetére
Üdv!
próbáld meg hogy oldalára fordítod a gépet levett tetővel, mert ugye a meleg levegő felfelé száll...
ha így megy, akkor érdemes kísérletezni a hűtéssel.
a gyári hűtés azért van mókuskerekes ventivel megoldva, mert az akkor is tudja ugyanazt a légszállítást, ha eltakarod a beömlő nyílás egy részét. ugyanezt a mutatványt a propelleres társaik nem tudják.
ui: volt hagyományos 1 szlotos 4850 ből CF-em FEKVŐ házban, nagyon jó szellőzéssel(a kártyákból kijövő meleg egyből a házon kívülre került) és a cpu felöli mindig 10 fokkal melegebb volt a külsőnél. a mostani konfiguráció is ui. viselkedik hiba nélkül.
-
popey37
addikt
válasz
sakal83 #1133 üzenetére
ezért van x2-őm.
a ventit a két kari végéhez tedd és teszteld le, hogy szívó vagy fújó oldallal jobb a hütés,
bár szerintem a legjobb megoldás egy csővel a venti szívónyílásához vezetni a hüvösebb levegőt, ha keskeny a nyilás akkor az első ötlet a jobb.
bár 83 foknál még nem igazán kellene lefagynia: a 3870x2-öm egyszer 10%-os ventifordulattal üzemelt/ elfelejtettem feljebb állítani/ amikor hozzáértem holyagosra égette a kezem. volt vagy 100 fok. és nem fagyott.
A gyári biosában olyan alacsonyra van véve a venti fordulata, hogy egyszerüen nem pörög fel. A teljesen passzív karik is kb 80-90 fok körül üzemelnek.
a tápodnak elvileg elégnek kellene lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest