Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timcsy
csendes tag
Maga a stílus nem tetszik? Én ahogy felemeltem éreztem hogy nagyon könnyű cipő, valószínűleg tartom hogy kényelmes is hiszen követi a láb vonalát - nagyjából. Bár természetesen nem tetszhet mindenkinek ez a stílus, s lehet másnak nem ez a cipő a kényelmes. Remélem páromnak tetszeni fog és kényelmesnek is fogja érezni. Már csak azért is mert ő az ilyen féle cipőket szereti De majd még keresgélek más márkát is a lényeg hogy tartós cipő legyen utána már variálhatunk a fazonon is Adidason gondolkodtam még, vagy Nike-n.
-
runner 125
nagyúr
Rövid cipőbeszámoló az elmúlt 6-7 évemről;
Szerettem a márkás cipőket mindig, köztük Nike, Adidas és társai, de 8-9 hónap után vagy elszakadtak, vagy elkoptak, stb..
Ami viszont nagyon bejövős most már 2éve; Caterpillar márka, konkrétan ez a fazon. Nagyon bírja.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Timcsy
csendes tag
-
Integra
titán
most van még 2 csukám, meg ugye pályázom a 5fingersre..
kijött egy új típus, és asszem pont erre vártam kso trek leather. ezt talán lehet irodában is hordani usa-ban 125 dodo, németeknél 190 euro. egész egyszerűen érthetetlen..
a sima kso-t adják itt 99 euroért. ja és olvasom az usa fórumokat, húzzák az orrukat hogy a 125 dollár drága...áááááááááá[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Timcsy
csendes tag
Sziasztok!
Levis cipőről van valakinek véleménye?Mennyire strapabíró? Én most 20.000.-ért láttam, bőr felső résszel, a páromnak szeretném megvenni
[link][ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
Én két darab ilyen fényeslépő tulajdonosa vagyok. Igaz az egyik már nem mai, hanem 2 éves de egy kis kopáson kívül semmi baja nincs.
Annak ellenére, hogy régebben mennyire nem volt szimpatikus a Nike márka, mára annyira megszerettem, hogy mást alig akarok a lábamra húzni. -
C^^
őstag
Sziasztok!
Látott valaki itthon valahol Adidas Rod Laver-t, vagy Fila the 70s-t?
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Playersroom webáruházzal van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan cipő kéne, ami tartós, legalább 5 évig jó és nem megy szarrá, kényelmes, de mindenféle városi terepre kéne km-es gyaloglásokhoz. Főleg emelkedők megmászásához, ahol van macskakő, betonút, földút, gaz, kavicsos út, aszfalt, (extrém esetben sín is).
Milyen fajta cipőt tudtok ajánlani? Ami teljesen bőrből van az jó ilyen helyekre? Az orra, oldala meg hátulja ezeknek mivel van rögzítve a talprészhez? Olyan nemelválós fajta kéne.
-
Móci
addikt
Üdv!
Tudna valaki egy jó minőségű Adidas, vagy más papucsot ajánlani? Ezt néztem ki első körben, sokat nem akarok rászánni, de azért bírja a mindennapi strapát. Tavaly a Nike szétszakadt, annak nem az igazi a pánttartó műanyaga."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Tothgera30
Ármester
Tud valaki magasszárú tornacipőt ajánlani, 43-as kellene, lehetőleg fekete, vagy sötétszürke, és nem drága.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
tibi666
senior tag
ma hilfiger cipőket próbáltam, de sztem elég kényelmetlenek.
látszik rajtuk, hogy nem véletlenül 30 ezer forint egy pár, könnyű, szép a kidolgozás és a talpa is puha. de nem az én lábamra tervezték őket.a joseph seibelek kényelmesek nagyon, de nem tetszenek.
próbáltam még a s. oliver cipőket, de az se az én lábamra való.a többi ilyen gagyi, de drága pláza cipőt, mint mustang, gas, diesel, meg stb egy vicc mind. nehéz, kemény a talpa. miután a hilfigerben csalódtam (illetve lett volna egy, ami jó volt, de paraszt volt az eladó abban a boltban, úgyhogy nem vettem meg), kimentem egy leonardo boltba. kemény 16500 forintért vettem 2 cipőt. egy névtelen, de teljesen bőr, kényelmes darabot, meg egy head (erről már hallottam) félbőr cipőt. majd azért kimegyek parndorfba, aztán bevásárolok rendesen. fel kéne frissíteni a ruhatáramat.
-
MarioAna
senior tag
Én ma tettem szert egy ilyenre: BIZO Jack'd
Majd megírom hogy mennyire bírja a strapát .
*nem deszkázom, csak a deszkás cipők tetszenek .[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
Akarok netről rendelni egy Puma cipőt, csak a méretben vagyok bizonytalan. Adidasból 41 1/3-as a lábam, Puma-ban 42-es-re gondoltam. Akinek van most esetleg Puma meg Adidas cipője is, az meg tudná mondani mennyire egyforma a méretezésük?
-
Vandit.
addikt
válasz Alvin_ti4200 #524 üzenetére
...hát figyi. Annyit nem érnek, mint amenyibe kerülnek szvsz.. Én is nézegettem őket, de végül Adidast vettem Én nem vennék, de persze, ha megteheted, hogy egy idényre veszed, akkor jó lehet.
Csyppa: Ilyet elvből sem vennék, pedig nézegettem őket.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Csyppa
senior tag
Nemrég sikerült egy ilyenre szert tennem.
Kényelmes, jól néz ki, de az orrára vigyázni kell, könnyen sérül."Basically, a computer is a very fast moron."
-
Alvin_ti4200
félisten
Lacoste sportcipőkkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, mennyire bírják a mindennapi strapát?
-
Vandit.
addikt
Én egy ilyet szeretnék most rendelni. Itthon elég nevetségesen drága sajna. 33-ért adják.
Vagy még ez is szóba jöhet.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
pohár
félisten
Igen, meg most a Sensation White-ra tökéletes lesz
Mikor nyílt tavaly május környékén a polgári M3 Outlet, onnan vettem 10k-ért!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Ezeket nyúzom most, a fekete Puma az bőr, a képen sztem velúr van, de kopp ugyanez
Most akarok majd egy másik Pumát, nem tudom még milyet
Az a poén, hogy 46-47-es a lábam, a Pumából meg csak a 47-es jó, szóval ezt vehetem netről is, a méret tuti jó leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
és
(nem volt nagyobb kép róla )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kicker
őstag
Nem mondanám túlzottan undorítónak, furcsa, de elvileg jók az eü hatásai.
Jó gerincnek, a talpnak egyaránt. Még nem akarom dícsérni, mert még két hete se hordom, de nyárra majd talán tudok róla komolyabb véleményt mondani. Valaki nem ismer olyan valakit, aki használ/használt ilyen cipőt?
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Inv1sus
addikt
I won't know until Monday until I can view the shoes to see where this perticular model is made, but All Converse are now made in either Indonesia, China or Vietnam.
Lehet kapni olyan cipőt, amiket normálisabb helyeken csinálnak?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Boxiné
aktív tag
Nagyon klasszak a mai Tisza cipők, de az áruk az horror.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Inv1sus
addikt
Ha jobban megnézitek, akkor ez nem tornacipő. Nézzétek meg a belsejét. Bőrből készült normális utcai cipő.
Én egyszerűen odavagyok a tornacipő kinézetért, mert ilyen punk-rockos-metalos zenekedvelő vagyok, nagy a lábam és eddig ez volt az egyetlen cipő, ami kinézetre valaha is tetszett.
Szétesni meg szerintem nem fog, hacsak nem Kínában készült, erre rákérdeztem nemrég, majd válaszolni fog. Az eladónak továbbá 99.9%-os a feedbackje, ami nem rossz*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest