- Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Skype adatvesztés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timcsy
csendes tag
Maga a stílus nem tetszik?
Én ahogy felemeltem éreztem hogy nagyon könnyű cipő, valószínűleg tartom hogy kényelmes is hiszen követi a láb vonalát - nagyjából. Bár természetesen nem tetszhet mindenkinek ez a stílus, s lehet másnak nem ez a cipő a kényelmes. Remélem páromnak tetszeni fog és kényelmesnek is fogja érezni. Már csak azért is mert ő az ilyen féle cipőket szereti
De majd még keresgélek más márkát is a lényeg hogy tartós cipő legyen utána már variálhatunk a fazonon is
Adidason gondolkodtam még, vagy Nike-n.
-
Timcsy
csendes tag
-
Integra
titán
most van még 2 csukám, meg ugye pályázom a 5fingersre..
kijött egy új típus, és asszem pont erre vártam kso trek leather. ezt talán lehet irodában is hordaniusa-ban 125 dodo, németeknél 190 euro. egész egyszerűen érthetetlen..
a sima kso-t adják itt 99 euroért. ja és olvasom az usa fórumokat, húzzák az orrukat hogy a 125 dollár drága...áááááááááá -
Integra
titán
-
Timcsy
csendes tag
Sziasztok!
Levis cipőről van valakinek véleménye?Mennyire strapabíró? Én most 20.000.-ért láttam, bőr felső résszel, a páromnak szeretném megvenni
[link] -
bAtt001
addikt
Én két darab ilyen fényeslépő tulajdonosa vagyok. Igaz az egyik már nem mai, hanem 2 éves de egy kis kopáson kívül semmi baja nincs.
Annak ellenére, hogy régebben mennyire nem volt szimpatikus a Nike márka, mára annyira megszerettem, hogy mást alig akarok a lábamra húzni. -
C^^
őstag
Sziasztok!
Látott valaki itthon valahol Adidas Rod Laver-t, vagy Fila the 70s-t?
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Playersroom webáruházzal van valakinek tapasztalata?
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan cipő kéne, ami tartós, legalább 5 évig jó és nem megy szarrá, kényelmes, de mindenféle városi terepre kéne km-es gyaloglásokhoz. Főleg emelkedők megmászásához, ahol van macskakő, betonút, földút, gaz, kavicsos út, aszfalt, (extrém esetben sín is).
Milyen fajta cipőt tudtok ajánlani? Ami teljesen bőrből van az jó ilyen helyekre? Az orra, oldala meg hátulja ezeknek mivel van rögzítve a talprészhez? Olyan nemelválós fajta kéne.
-
Móci
addikt
Üdv!
Tudna valaki egy jó minőségű Adidas, vagy más papucsot ajánlani? Ezt néztem ki első körben, sokat nem akarok rászánni, de azért bírja a mindennapi strapát. Tavaly a Nike szétszakadt, annak nem az igazi a pánttartó műanyaga. -
Tud valaki magasszárú tornacipőt ajánlani, 43-as kellene, lehetőleg fekete, vagy sötétszürke, és nem drága.
-
-
tibi666
senior tag
ma hilfiger cipőket próbáltam, de sztem elég kényelmetlenek.
látszik rajtuk, hogy nem véletlenül 30 ezer forint egy pár, könnyű, szép a kidolgozás és a talpa is puha. de nem az én lábamra tervezték őket.a joseph seibelek kényelmesek nagyon, de nem tetszenek.
próbáltam még a s. oliver cipőket, de az se az én lábamra való.a többi ilyen gagyi, de drága pláza cipőt, mint mustang, gas, diesel, meg stb egy vicc mind. nehéz, kemény a talpa. miután a hilfigerben csalódtam (illetve lett volna egy, ami jó volt, de paraszt volt az eladó abban a boltban, úgyhogy nem vettem meg), kimentem egy leonardo boltba. kemény 16500 forintért vettem 2 cipőt. egy névtelen, de teljesen bőr, kényelmes darabot, meg egy head (erről már hallottam) félbőr cipőt. majd azért kimegyek parndorfba, aztán bevásárolok rendesen. fel kéne frissíteni a ruhatáramat.
-
MarioAna
senior tag
Én ma tettem szert egy ilyenre: BIZO Jack'd
Majd megírom hogy mennyire bírja a strapát.
*nem deszkázom, csak a deszkás cipők tetszenek.
-
Herczi
senior tag
Akarok netről rendelni egy Puma cipőt, csak a méretben vagyok bizonytalan. Adidasból 41 1/3-as a lábam, Puma-ban 42-es-re gondoltam. Akinek van most esetleg Puma meg Adidas cipője is, az meg tudná mondani mennyire egyforma a méretezésük?
-
Vandit.
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #524 üzenetére
...hát figyi. Annyit nem érnek, mint amenyibe kerülnek szvsz.. Én is nézegettem őket, de végül Adidast vettem Én nem vennék, de persze, ha megteheted, hogy egy idényre veszed, akkor jó lehet.
Csyppa: Ilyet elvből sem vennék, pedig nézegettem őket.
-
Csyppa
senior tag
Nemrég sikerült egy ilyenre szert tennem.
Kényelmes, jól néz ki, de az orrára vigyázni kell, könnyen sérül. -
Alvin_ti4200
félisten
Lacoste sportcipőkkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, mennyire bírják a mindennapi strapát?
-
-
pohár
félisten
és
(nem volt nagyobb kép róla
)
-
Kicker
őstag
Nem mondanám túlzottan undorítónak, furcsa, de elvileg jók az eü hatásai.
Jó gerincnek, a talpnak egyaránt. Még nem akarom dícsérni, mert még két hete se hordom, de nyárra majd talán tudok róla komolyabb véleményt mondani. Valaki nem ismer olyan valakit, aki használ/használt ilyen cipőt?
-
Inv1sus
addikt
I won't know until Monday until I can view the shoes to see where this perticular model is made, but All Converse are now made in either Indonesia, China or Vietnam.
Lehet kapni olyan cipőt, amiket normálisabb helyeken csinálnak?
-
Boxiné
aktív tag
Nagyon klasszak a mai Tisza cipők, de az áruk az horror.
-
Inv1sus
addikt
Ha jobban megnézitek, akkor ez nem tornacipő. Nézzétek meg a belsejét. Bőrből készült normális utcai cipő.
Én egyszerűen odavagyok a tornacipő kinézetért, mert ilyen punk-rockos-metalos zenekedvelő vagyok, nagy a lábam és eddig ez volt az egyetlen cipő, ami kinézetre valaha is tetszett.
Szétesni meg szerintem nem fog, hacsak nem Kínában készült, erre rákérdeztem nemrég, majd válaszolni fog. Az eladónak továbbá 99.9%-os a feedbackje, ami nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest