Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmakk
őstag
Nem hiszem, hogy Canon-ra működne az ingyenes verzió. Nem fogja megenni a raw fájlokat és abban sem vagyok biztos hogy a kommunikáció működni fog a camerával. Az sem biztos, hogy az ingyenes butított verzióban ez a funkció benne van. De ha van ilyen kábeled, akkor letölteni és kipróbálni nem kerül semmibe. Azt nem tudom, mi van ha jpeg-t küldenél át. De a sarkalatos kérdés sztem a kommunikáció a kamerával.
-
mikrofon
veterán
Gondolom ez olyan ...marketing. Az arcodba tolják, amennyire csak tudják, hogy próbáld ki, használd a 30 napos ingyenes próbaváltozatot, hátha megtetszik.... Mert a jóhoz hamar hozzászokik az ember... és ha van rá keret meg is veszi....
Emiatt lehet hogy úgy lesz, hogy harminc nap után kell eldöntened, hogy veszel licenc-et a pro hoz, vagy használod az ingyenest... de ez csak tipp, viszont jó lesz, ha majd leírod, hogy más is tudja, hogyan is működik....
-
mikrofon
veterán
Közben megnéztem a linkelt letöltési oldalt is. Ott arra kell figyelni, hogy az oldal tetején lévő kék színű letöltési gomb a 30 napos teljes demó szoftvert tölti le. Kb. Az oldal közepén található az expressz letöltési gombja:
Capture One Express Sony DOWNLOAD (ezen a linken már csak az express letöltési lehetősége van Windows vagy MAC rendszerhez)
Capture One Express Sony is a complimentary image editor for supported Sony cameras, and includes the essential editing and sharing features found in Capture One Pro Sony.
-Full control of your photo editing
-Easy photo organization
-Simple, high quality image sharing
-Support for 70+ Sony cameras
-Free to use -
mikrofon
veterán
Szia,
Az elsőre én nehezebben tudok válaszolni mert a pro-t használom. De emlékeim szerint a legelején amikor elinítod a programot, megkérdezi higy melyik változatot szeretnéd indítani és ott ki tudod választani a Sony expres free változatot.
A kép fájlt nem mennyitni kell hanem importálni először a toolbar első ikonjával.
Ha ez megvan akkor a tool tabs első ikonjára kattintva alatta megjelennek importálási dátum szerint az importált képeid.Itt megtalálod a katalógus létrehozásához a leírását
Itt pedig van egy egy órás oktató videó is ehhez a témához [Catalogs and Sessions | Webinar | Capture One 12]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest