Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikla
tag
Sziasztok,
Kaptam egy nemvárt kisebb bónuszt, így úgy gondoltam beszereznék végre egy vakut - ehhez lenne két kérdésem
Az első: egyszerűbb beltéri, portré és esemény fotózáshoz mi most Canon vonalon az ajánlott? 50e lenne a keret, de ha jövőbiztosabb/sokkal jobb akkor max 100. (+ ugye akarok rá kis softboxot, de az nem akkora tétel)
A második:
Már kezdem hülyének érezni magam... de egyszerűen nem tudok rájönni a válaszra:
Canon 850D + Canon EX (E-TTL (II)) vakuhoz kell még pluszba vakukioldó?Mármint ha kényelmesen szeretném használni és nem manuálisan állítgatni és slave elsütni..
Mert a leírása gyönyörűen elmondja, hogy lehet az istentudja milyen csoportokat is együtt kezelni - a beépített vaku elsütése nélkül is, a wireless rész pedig taglalja azt is, hogyan kell a villanyautóhoz csatlakozni
De se a képeken, se a leírásokban soha nem említi hogy kéne kioldó, cserébe azt vagy hatszor hogy teljes funkcionalítás és E-TTL II az a Canon EL/EX vakukkal megy.
Szóval lehet csak nekem van még nagyon reggel, de az elmúlt 1 óra alatt nem tudtam rájönni
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest