Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
TheProb #13988 üzenetére
Én őket hibáztatnám a helyedben. Én ezért nem fizettem elő. Ismerem magam, 99%-ban elfelejteném a lemondást/szüneteltetést vagy miket kell csinálni szegényeknek, akik előfizettek.
Az előfizetés, amit havonta vonnak (nem előre fizetsz elő sok időre) amit bármikor lemondhatsz és aközött, hogy minden hónapban megveszed a jó minőségű ritka játékokból álló bundlet mi is a különbség? Annyi, hogy így van aki elfelejti lemondani és tőlük le tudnak húzni pénzt. Erre játszottak, ezért alakították ki ezt az üzleti modellt. A saját hibádnak is elkönyvelheted, ha szeretnéd, bár szerintem nagyon nem erről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 12T - egytucat
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest