- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellhammer
csendes tag
Köszi a választ
Időközben megszületett a döntés (elég hirtelen mondjuk), és megvettem az itt hirdetett Shuttle SN41G2 V3-at. Ebbe át tudom pakolni az asztali pc-m cuccait (tényleg melyik a jobb: Sempron 2400+ vagy Athlon 1800+ illetve Radeon 900 pro vagy GeForce 4 MX?) és méretre tökéletes, kaptam hozzá táskát is, így cipelni is tudom könnyen. Szal most bódottá van (kb. 3 éve vettem a pc-hez utóljára hardvare-t, aztóa totál elfelejtettem a hardware vásárlás fílingjét)
Egyelőre nagyon nem tudtam még kipróbálni, mert vinyó nincs benne, így csak egy Ubuntu live cd-vel néztem meg hogy működik-e, de az már lejött, hogy nagyságrendekkel halkabb, mint az asztali gépem és nem mellékesen sokkal esztétikusabban is néz ki. -
Hellhammer
csendes tag
válasz
#56573440 #698 üzenetére
Köszi a választ ;)
Az aprók között találtam egy socket a-s cuccot, remélem még megvan az illetőnek. Amúgy méretre mekkorák ezek a barebone gépek (konkrétan mondjuk egy asus t3 vagy egy shuttle sn68 jellegű)? Szeretném néha hurcolni magammal a gépet meló miatt, és jó lenne, ha mondjuk egy hátizsákba beférne a dolog, azért is gondoltam arra, hogy cserélem a gépemet
Tudom, hogy egy notebook jobb választás lenne, de amire én használnám (zene felvétel, mixelés) arra még ahhoz nagyon sokat kellene rákölteni egy notira, az asztali gépemben meg már ott a hardware amit átmentenék. -
Hellhammer
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan barebone váz, amibe bele tudnám rakni a mostani Socket A-s AMD Sempron procimat, meg a DDR memóriákat?
Nézelődtem, de mindenhol csak AM2-s gépeket találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Filmvilág
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest