Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Backup programot hajtok már egy ideje, de eddig mind zsákutca volt. Pár követelmény van csak aminek eleget kellene tenni:
-ütemezett backup
-ftp szerverre is lehessen vele feltölteni
-ha van rá lehetőség, akkor legyen inkrementális backup benne
-ingyenes legyenA comodo-t próbáltam, jónak tűnik mindennek megfelel, de sehogysem akart ftp-re menteni. Mindig hibával szállt el, több gépen, os-en is próbáltam már.
Paragon ingyenes meg csak partíciót tud menteni. Pár 100GB-ot nem szeretnék menteni, csak a fontosabb dolgokat.Ki milyen programot használ backupra? Egyáltalán használtok backup-ot az adataitok mentésére?
Lehet törölve lesz, de én nem találtam még ilyen topicot. Pedig szerintem fontos a biztonsági mentés adatainkról.
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest