Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Backup programot hajtok már egy ideje, de eddig mind zsákutca volt. Pár követelmény van csak aminek eleget kellene tenni:
-ütemezett backup
-ftp szerverre is lehessen vele feltölteni
-ha van rá lehetőség, akkor legyen inkrementális backup benne
-ingyenes legyenA comodo-t próbáltam, jónak tűnik mindennek megfelel, de sehogysem akart ftp-re menteni. Mindig hibával szállt el, több gépen, os-en is próbáltam már.
Paragon ingyenes meg csak partíciót tud menteni. Pár 100GB-ot nem szeretnék menteni, csak a fontosabb dolgokat.Ki milyen programot használ backupra? Egyáltalán használtok backup-ot az adataitok mentésére?
Lehet törölve lesz, de én nem találtam még ilyen topicot. Pedig szerintem fontos a biztonsági mentés adatainkról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- LEGO klub
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Napelem
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest