Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
WhiteRabbit
üzenetére
Végül is úgy is egy 1600-as, vagy 1800-as durcit akarok hűteni velük, és szerintem ezek beleférnek a 2600+-os athlon xp határba amit a gyengébb hűtőnél adtak meg maximumként, vagy nem?
-
eziskamu
addikt
Ez egyre érdekesebb, mert a googlen pedig találtam pont ilyen kinézetű arsk0160-ii-t mint az enyém(?), és találtam képet a másikrol is aminek az alján meg nem volt rézmag.
Úgy látszik nem jók a gyári weboldalon lévő képek, vagy pedig ez egy új változat. -
WhiteRabbit
csendes tag
Hali
700 Ft-on ne problémázz. Próbáldd ki, aztán ha nem jó a hőmérséklet vidd vissza, hogy cseréljék ki. Ennyit megér. Elfüstölni biztos nem fog
Ahoy -
eziskamu
addikt
Voltam 1/2 órával ezelőtt a mistralban, és vettemegy Aerocool arsk0160-II-t vagyis azt hittem(a dobozon is ez ált). Felugrottam az aerocool weblapjára, és azon látható képek alapján ez pontosan úgy néz ki, mint az aatk0188-II, ami egyébként jóval olcsóbb(kb 700ft-al kevesebb). Na már most amiért még nem rohantam vissza, az azért van mert, a tájékoztatók szerint a felvázolt esetben egy full alumínium hűtőről van szó, míg amit kaptam, azon van rézmag, vagyis ilyen szempotból megfelel az arsk0160-ii-nek, pontosabban rézmagnak látszik, vagy mostanában a nem rézmagos hűtőbordákon is van ilyen kör alakú vöröses-sárgás régió?
Amúgy durcihoz lenne, és elméletileg mindkettő jó hozzá, csak hát az árkülönbség.
Aktív témák
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi