Hirdetés

Aktív témák

• Lala6

addikt

válasz [w] #2 üzenetére

Ezt nem hiszem el. Tudod te, hogy mennyit szórakoztam én vele, aztán meg idejössz és megmondod, hogy kell, legalább dolgoztattál volna még egy kicsit :DDD :DDD :DDD

Köszönöm szépen!

• [w]

őstag

válasz Lala6 #1 üzenetére

nem mondtad milyen os-ről van szó.
    mindegy, winxp-t feltételezve: ne az nvidia saját hülye programjában válassz képernyőt, hanem egyszerűen az asztaljobbklikktulajdonságokbeállítások-ra feljövő képen fogdésvidd a 2. számú képernyőt az egyes bal oldalára és engedélyezd az asztal kiterjesztését arra képre.

• Lala6

addikt

Szóval adódott egy problémám. Megpróbálom vázolni.
    Adott egy TV és egy monitor. A TV bal oldalon helyezkedik el a monitorhoz képest. Namármost két képernyőt használok(TV+Monitor). Az a gondom, hogy a monitor jobb oldalán megy át a kurzor és a TV bal oldalán jelenik meg. Ez engem nagyon zavar, ezért megpróbáltam átállítani, ami félig meddig sikerült is. Van egy opció az n-view-on belül ahol kilehet választani a képernyők elhelyezkedését. Én ki a választottam, hogy a TV van bal oldalon a monitor jobbra, de amikor alkalmaztam a beállítást a tálcát és az összes ablakot átette a TV-re. Próbáltam beállítani, hogy a monitor legyen az elsődlages képernyő, de mégis a TV-n nyíltak meg az ablakok. A tálcát egy másik opcióban át tudtam tenni a monitorra, de mégsem működött rendessen, az ablakok mindig a TV-n nyíltak meg. Próbáltam azt is beáálítani, hogy az alakok a második képernyőn nyíljanak meg, de sajnos ez sem jött össze, mert ha valami progit indítok(pl. játék) az már megint a TV-n akar indulni(ott is indul).
    Úgy kéne megcsinálni, hogy a monitor maradjon az elsődleges kijelző, a TV a másodlagos és a monitor jobb oldalán menjen a kurzor (és az áthúzni kívánt ablakok) a TV-re. Van erre valami mód? biztos egyszerű, de én nem jöttem még rá.
    A régi videókártyámmal alapból így működött(TI4200), de ezzel az újjal(FX5900SE) sehogy nem jutok a megoldásra, pedig biztos van.

Előre is köszi a segítséget.
    Lala

Aktív témák