- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geeforce
csendes tag
gekko84 Hali Szedes le a hengerböll 2mm-t Igazizsd Hozzá a hengerfejet.A gyujtast persze 2mm elkeltolni mert ugye hamarabb éri el a dugó a holt pontott.Igy ha em téptem A kis Tznek akkor 3liter.És ha dobszra egy jó rezot.Már 2000 tól huz a kávádaráló.Ja nem petitól kell venni a Zichiból mert amit nala vettem minden szar volt.A bowdenek max egy napot birtak ki.A kuplungom szét hullot.A nála vásarolt fékbetétekkel lezuztam egy rendör autott.Esöben nem fogtak.1 hónapig voltam kórhazban a moci kukua lett.A régi Szent endrei uton van egy bolt Csillaghegynél.Ök a tutik.Kéz zsakot 2rugoval olcsobbat vettem náluk.Bowdent olyat adnak TZ-hez mint az ujjam.Amit petinél vettem az talán meg bicigre is keves lenne.Egyszer Peti faszajo bowdenje miadt Kuplung nélkul vergodtemhaza gyorböl.
-
SirRasor
addikt
Hozzáértő szerelőhöz vitted már? Úgy hallottam csak azokkal van gond, amiket rosszul raknak össze. Kisipari cuccok meg nemtom...van most egy tanuló 125-ös ETZ, szerdán megkérdezem az oktatót milyen bajok szoktak vele lenni, de valamiért az az érzésem áradni fog róla, mert a minimális fenntartásra és strapabíróságra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Dell asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged