Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Most megszivattál, télleg nem találok róla doksit, valszeg nem ez a böcsületes neve.
Én öregebb szakiktól hallottam róla (isiben, ha nyomták is annó, nem esett le a 20fillér), oszt annyira finom a technika, hogy kicsit képlékenyebb projektnél, vagy extrém nagy tábláknál gondolkodás nélkül ilyen dao/vo párost generálok.
Nem volt még vele performancia probléma, pedig van pár heavy use place... -
tbs
addikt
Ha olyan adatazerkezetet alkalmazol, ahol a mezők nem oszlopok, hanem sorok, akkor group by-okkal tudsz dimanikusan változó hosszúságú/tartalmú ''rekordokat'' (az egyik valódi mező egy uniq rekordazonosító) kezelni fix táblamérettel. Az sql kérések egy hangyf@sznyit lassabbak lesznek, de megúszod az esetleges bedrótozás és struktúraváltozás miatti újraírások nagy részét.
Vertikális táblakezelésnek híjják, ezeréves trükk, sztem van róla doksi: google.
Mondjuk nem árt hozzá egy kis sql tapasztalat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő