- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Asszem megvan:
SELECT temp.maxdt,temp.user,readers.dir FROM (SELECT MAX(dt) AS maxdt, sid AS user FROM traffic GROUP BY sid) AS temp LEFT JOIN traffic ON traffic.dt=temp.maxdt LEFT JOIN readers ON traffic.reader=readers.id WHERE dir=0 ORDER BY temp.user;
Azért köszi a segítséget
-
zka67
őstag
Sziasztok! Egy olyan lekérdezést szeretnék csinálni, aminek az a lényege, hogy megtudjam, hogy kik tartózkodnak bent egy épületben jelenleg. Az adatbázisban van egy dir nevű mező, ami a mozgás irányát jelzi, 0 ha bement az illető és 1 ha ki. Ehhez természetesen tartozik még pár adat, azonosító, időpont stb.
Ezt vajon meg tudom csinálni 1 db lekérdezéssel? Magyarul az kellene nekem, hogy azokat a rekordokat adja vissza, ahol az adott id-hez (sid a mező neve) tartozó legutolsó időpontnál a dir értéke 0 és minden azonosító csak egyszer szerepeljen a listában természetesen, a legutolsó belépés rekordjával.
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
zka67
őstag
válasz
Brown ügynök #683 üzenetére
Köszi, de ez nem jó nekem. Azt szeretném, hogy a MySql adja vissza egy mezőben a sorok számát. Olyasmi kellene nekem mint a COUNT() ...
-
zka67
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyesmi lekérdezésem:
SELECT lada,kod FROM tabla GROUP BY lada,kod;
Ennek hogy tudnám lekérdezni, hogy hány sort ad vissza?
Valami ilyesmi formában kéne, hogy csak egyetlen sor egyetlen mezőjében szerepeljen a sorok száma:
... AS cnt ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest