Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #975 üzenetére
Na, még egy dolog tűnt fel, ami hiányzik a MySQL Workbench-ből (nagyon), a phpMyAdminban viszont ötezer éve megvan: az összes vagy megadott nevű adattáblákban való keresgélés egy adatbázison belül.
phpMyAdminban ezek a kategóriák vannak:
- at least one of the words
- all words
- the exact phrase
- as regular expression
aztán meg lehet adni Ctrl-os kijelöléssel, hogy konkrétan melyik táblákban keressen, vagy ki lehet jelölni az összeset, meg lehet jelölni, melyik nevű mezőben keressen, lehet wildcarddal keresni.Szóval egyértelmű, hogy a MySQL Workbench egy ostoba szar a phpMyAdminhoz képest.
-
lakisoft
veterán
válasz
Nem azt mondtam rá hogy tökéletes hanem hogy jól használható.
-
PazsitZ
addikt
válasz
user letrehozas, komplett elore konfiguralt jogosultsag szintekkel van. Szerintem korabban is volt.
Tomoritett fajl import nem tudom van-e alapbol, de nem tudom miert akkora gond ez.
A grafikus query osszeallitot meg hagyjuk mar, elhiszen, h lehet vele jot jatszani, de azon tul...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest