Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Életem első használt adatbázisa a MySQL volt. Anno letöltötem a mysql.com-ról, meg leszedtem mellé a Toad-ot (gugli dobta ki), és next-next telepítettem őket. Akkoriban még fórumok se nagyon voltak, mégis boldogultunk. A Toad varázslóit használtam, közben buzgón elemzve a generált SQL scripteket. Bevallom soha nem olvastam egy SQL-es könyvet sem.
A wampp, xampp dolgokban nem maga a wampp, xampp a gáz, hanem az a röhejes, hogy valaki mysql-t akar tanulni, és ehhez nem az az első logikus lépése, hogy felteszi a mysql-t, meg hozzá egy rendes gui-t, hanem felrak egy komplett keretrendszert, minden felesleges szarral együtt.
Olyan ez mintha autót akarna megtanulni vezetni, és ehhez előbb vesz egy komplett autószalont, miközben csak egy autó kellene.Mondjuk később kiderült, hogy webfejleszt emberünk a gépén, szóval ha értelmesebben fogalmazott volna, és nem azt mondja, hogy a mysql miatt raktam fel wampp-ot, hanem a wampp adott volt, akkor nem is kezdem el fikázni, hanem csak a PHPmyadmin helyett javasoltam volna valami rendes GUI-t.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Állítólag a php-n keresztül könnyen feltörhető. Nem tudom. Én csak mindig ezt hallom a linux guruktól*.
*webhostingosok
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GT-AXE16000 - Router - Garanciás - 2027.01.11
- ASUS GT-AXE16000 Router - Garanciás - 2028.03.20
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest