Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadarasTESCO
csendes tag
szevasztok
kaptam egy feladatot, mert berágott a tanár amiért a csoport f@szbúkozott órán, és ennek én is megszívom a levét. ha nincs kész, vagy legalább valami próbálkozás akkor meghúz engem is mert én is a scoport tagja vok. nem értek sokat az SQL-hez, kb egy-két hete kezdtünk el foglalkozni vele. a feladat az hogy sql paranccsal mySQL-ben ki kell iratni 15000 random generált magyar típusú rendszámot, úgy hogy ne legyen két ugyanolyan. aki tudja a megoldást kérem írja le a parancsot. és magyarázza el mi micsoda. aki nem tudja a kérdésre a választ csak bele akar szólni a dologba, pl hogy miért fb-ztek órán miért nem figyeltek oda, az kérem ezeket tartsa meg magának. holnapra kéne a dolog. pls HELP. előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest