Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Úgy tűnik, hogy szépen elakadtam.
Félig meddig sikerült valamit összehoznom, viszont azzal együtt jött vmi tábla ütközés, mert fals értékek jelentek meg. Itt az első postomban leírtam, hogy mi volt az ami látszólagosan működött.
Amúgy a model relációim működnek, szóval le tudom kérdezni a kutya fajtát vagy a hozzátartozó települést egy egyszerű '$dog->dog_breed'-el, ill. a kutyák táblában is tudok keresni 'LIKE'-al, de ilyen keresést nem tudok kiterjeszteni a hozzátartozó táblákra.
Most nekifutok még egyszer joinnak, hátha frissebb fejjel más lesz az eredmény.
És közben most kaptam egy tippet, hogy scope query-t is nézzem meg, ill. az eager loadingot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest