Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
move1
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
értem, köszi
-
move1
tag
Sziasztok, fiaimnak a jézuska hozott 1-1 808dcc-ét, az egyik behalt, jött egy sms, hogy csereutalványt kapok. Tudjátok, hogy lehet beváltani?
Köszi -
move1
tag
még egy memóriás kérdés, érdemes ultra-t venni? ill. azzal is müxik? köszi
-
move1
tag
köszi a válaszokat
-
move1
tag
Sziasztok, most akarok micro sd kártyát venni, kingston 16 gb cl10-et néztem ki, vki használ ilyet, nincs vele kompatibilitási gond? Köszi
-
move1
tag
Sziasztok, én az auchan-ban vettem 2 ilyen csodát karira a fiaimnak, root meg az októberi gadmei rom meg volt, rátoltam néhány játékot, de tartósan csak kari után fogjuk használni. Kérdés, hogy ha zavaróan előjön a wifi és a mag probléma, akkor rakjam rá a hivatalos myaudio romot /előtte visszaállítás/ és közvetlenül a myaudio-hoz vigyem vissza, vagy az auchan-nak? Azért reménykedek benne, hogy a hibák nem lesznek annyira zavaróak, vagy addig lesz rá vmi szoftos megoldás...
-
move1
tag
Szia szerintem egy kutya...
http://www.ebay.com/itm/NEW-Leather-Stand-Case-Micro-USB-Keyboard-for-7-8-9-7-10-1-Android-Tablet-E2-/190741750550?pt=LH_DefaultDomain_0&var=490107562928&hash=item2c69182316Én arra gondoltam, hogy veszek egy öntapadós, tépőzáras csíkot, azzal rögzítem.
Két fiamnak vettem karira, remélem hamar megjönnek a motyók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Star Trek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest