Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Attól függ, hogy mire akarod használni. Ha napfényben videót nézni, akkor ez nem neked való. Ha viszont általában bent használod, akkor vállalható, bár egy 8"-os IPS panellal én is jobban tudnám értékelni, feltéve ha ugyanekkora felbontású és hasonló áron lenne...de ez csak álom! Főleg ha a magyar garancia is számít. Nekem kell ekkora méret és felbontás ahhoz, hogy nagyítgatások nélkül tudjak netezni, de az ebookoknál se rossz a méret, bár kétségtelenül fárasztó tartani egy idő után. Szóval ezt csak te tudod eldönteni.
-
Osynho
addikt
Itt van előttem egy 808 és egy Aurora II.
Hát utóbbinak sokkal jobb a kijelzője. De valakit nem zavar a tn panel, van akit igen, Nekem a monitorom is ips, a telóm meg amoled, engem zavar, hogy a sötét színek egyből torzulnak, és az egész fakóbb, mint az ips. Ebook olvasásra minél könnyebb gép kell, a 808 majd 150g-al nehezebb, mint egy 7"-os tab.
Mod: Csinálok képet a két gépről, ha érdekel.
-
Yoli
tag
Kissé tükröződik, de szerintem használható azért. Igaz eddig főleg bent használtam és használom. Én is sokat gondolkodtam az Aurora és a Fire, na meg a 808 között. Szerintem jól döntöttem a 808-al.
Amiért ezt vettem:
-8" azért nagyobb a 7-nél :-)
- magyar gari van rá és az Ainol-t visszaküldeni nagy macera
- nem ips, de az auroránál jobb felbontás
- az Ainol sem hibátlan :-)
- árban majdnem ugyanott vannak, ha vámolják akkor pláne (35e volt a 808)
Szerintem gondold át!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 10 256gb Pink használt szép állapot
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest