- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Attól függ, hogy mire akarod használni. Ha napfényben videót nézni, akkor ez nem neked való. Ha viszont általában bent használod, akkor vállalható, bár egy 8"-os IPS panellal én is jobban tudnám értékelni, feltéve ha ugyanekkora felbontású és hasonló áron lenne...de ez csak álom! Főleg ha a magyar garancia is számít. Nekem kell ekkora méret és felbontás ahhoz, hogy nagyítgatások nélkül tudjak netezni, de az ebookoknál se rossz a méret, bár kétségtelenül fárasztó tartani egy idő után. Szóval ezt csak te tudod eldönteni.
-
Osynho
addikt
Itt van előttem egy 808 és egy Aurora II.
Hát utóbbinak sokkal jobb a kijelzője. De valakit nem zavar a tn panel, van akit igen, Nekem a monitorom is ips, a telóm meg amoled, engem zavar, hogy a sötét színek egyből torzulnak, és az egész fakóbb, mint az ips. Ebook olvasásra minél könnyebb gép kell, a 808 majd 150g-al nehezebb, mint egy 7"-os tab.
Mod: Csinálok képet a két gépről, ha érdekel.
-
Yoli
tag
Kissé tükröződik, de szerintem használható azért. Igaz eddig főleg bent használtam és használom. Én is sokat gondolkodtam az Aurora és a Fire, na meg a 808 között. Szerintem jól döntöttem a 808-al.
Amiért ezt vettem:
-8" azért nagyobb a 7-nél :-)
- magyar gari van rá és az Ainol-t visszaküldeni nagy macera
- nem ips, de az auroránál jobb felbontás
- az Ainol sem hibátlan :-)
- árban majdnem ugyanott vannak, ha vámolják akkor pláne (35e volt a 808)
Szerintem gondold át!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest