Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arenastag
csendes tag
kmisi 4.3-ja pl 160mb, ez meg több mint 200.
De a kérdés igazából arra irányult, hogy hogyan kell telepíteni, mert az ereteti recovery nem lát egy fáljt sem ami telepíthető lenne. Áttömörítettem rar-ból zip-be, de akkor is a E:/ signature verification failed szöveg fogat ha próbálom telepíteni. -
kmisi5
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam. Tutti, hogy a nekem működőt töltöttem fel. Tudtam küldeni és fogadni képet Bluetooth -val. Telefon GT-I5700- tablet MyAudio Series 8 808DCC. A hátsó kamera is működik. Ha elindítod a gyári kamera appot, akkor a fényképező kék pöttytől jobbra ( vagy fölötte ) van egy állító ikon ( karika valamivel ) ezzel lehet váltani a kamerák között.Lehet a te tableted másik sorozatból van. Az enyém a legelsők egyike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest