Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
csak kiegészítésképp, én anno ezt a linket mentettem el hozzá: 100% akku beragadás
-
-
timeslip.hu
csendes tag
Jo tipp volt a hely, de csak kisebb akksijuk volt keszleten most.
Mondjuk bele is tettek egy 3500mAh-t, es arrol ment is, csak nem toltotte, igy azt javasolta az ember, hogy inkabb ne vegyem meg az akksit.
Hm, lehet nem is az akksi a hibas, hanem a toltesvezerles? btw. A toltesvezerlo nem az akkihoz van csomagolva? Latni velek egy vekony csiknyi nyakot az akksi szelen, de nem latom jol, lehet csak kepzelodom.Most kiprobaltam akksit nelkul, csak taprol. Elindul, de fel perc utan "pakk" tokfekete lesz minden.
-
Nekem is gond volt a wifi vétel erőssége, pedig a routerembe egy külön külső antenna volt csatlakoztatva.
Aztán kb. egy hónapja az UPC megdobott egy beépített wifis routerrel és csodák csodájára 2 kis csíkkal erősebb lett a vétel
Pedig ugyanott van az új router, mint ahol a régi volt.Szóval nemcsak a tabletben lehet a hiba ha gyenge a wifi jele.
A telefonomon korábban sokkal erősebb volt a jelszint, ha ugyanott használtam, mint a tabletet. A router cseréje után érdekes módon a telefonon alig lett erősebb a jelszint, a tableten viszont sokat javult a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen videókártyát?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig ugyanott van az új router, mint ahol a régi volt.