Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung galaxy tab 2 p5110 lett belole Deception ajanlasara hallgatva
annyira elegem lett a kinai cuccokbol (bar csak a myaudio volt itthon ilyen)hogy nem mertem megint valami kiniba beleugrani,reteknek eleg volt a 808dcc legalabb egy hetet elvett az eletembol ,a szerviz toketlensege...tudom nem egy kategoria a ketto,de a viszonylagos olcsosagert azert tobb varhato el. A fentebb irt hibak mindegyikebol kijutott nekem,e mellett 150 napbol 67 szervizben...na a vegerenelgurult a gyogyszerem,nem csak a szervizrol de a medias ugyfelszolgalatosrol is lehuztama kersztvizet,igaz aztan bocsanatot kertem tole,mert tudom nem az o hibaja hogy ceguk ilyen remek muszaki cikket forgalmaz...emiatt tolem senkimse varja hogy a myaudiot mint eszkozt javasoljam neki,a meglevo tudasommal szivesen segitek ha gond van..
...tobb forumon is ott vagyok nyomon kovetek jo par eszkozt, sajna megbizhatosag teren a myaudio nincs a csucson,a szerviz meg szot sem erdemel...
-
Fritz Teufel
addikt
Erről a készülékről immár négyen váltottunk Samsung Galaxy Tab 2 10.1-re. Mind a négyen minőségi problémák miatt kellett, hogy váltsunk valami valóban működő megoldásra.
Nekem például 50 nap volt a szerviz és a csere készüléket akarták már javítani! A csere készülék is a második volt, mert az elsőt, amit adni akartak és kivettek előttem a dobozból, SÉRÜLT VOLT. Fel volt nyitva az oldala, mintha felfeszegették volna. Összepattintották, visszatették a dobozába és ment vissza a raktárba, kihozták a másodikat, amit később elátkoztam. Az összepattintott példányt, gondolom, azóta valaki élvezettel használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest