Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung galaxy tab 2 p5110 lett belole Deception ajanlasara hallgatva
annyira elegem lett a kinai cuccokbol (bar csak a myaudio volt itthon ilyen)hogy nem mertem megint valami kiniba beleugrani,reteknek eleg volt a 808dcc legalabb egy hetet elvett az eletembol ,a szerviz toketlensege...tudom nem egy kategoria a ketto,de a viszonylagos olcsosagert azert tobb varhato el. A fentebb irt hibak mindegyikebol kijutott nekem,e mellett 150 napbol 67 szervizben...na a vegerenelgurult a gyogyszerem,nem csak a szervizrol de a medias ugyfelszolgalatosrol is lehuztama kersztvizet,igaz aztan bocsanatot kertem tole,mert tudom nem az o hibaja hogy ceguk ilyen remek muszaki cikket forgalmaz...emiatt tolem senkimse varja hogy a myaudiot mint eszkozt javasoljam neki,a meglevo tudasommal szivesen segitek ha gond van..
...tobb forumon is ott vagyok nyomon kovetek jo par eszkozt, sajna megbizhatosag teren a myaudio nincs a csucson,a szerviz meg szot sem erdemel... -
Fritz Teufel
addikt
Erről a készülékről immár négyen váltottunk Samsung Galaxy Tab 2 10.1-re. Mind a négyen minőségi problémák miatt kellett, hogy váltsunk valami valóban működő megoldásra.
Nekem például 50 nap volt a szerviz és a csere készüléket akarták már javítani! A csere készülék is a második volt, mert az elsőt, amit adni akartak és kivettek előttem a dobozból, SÉRÜLT VOLT. Fel volt nyitva az oldala, mintha felfeszegették volna. Összepattintották, visszatették a dobozába és ment vissza a raktárba, kihozták a másodikat, amit később elátkoztam. Az összepattintott példányt, gondolom, azóta valaki élvezettel használja. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hobby rádiós topik
- Arc Raiders
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Egér probléma
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Jackson elektromos gitár
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
annyira elegem lett a kinai cuccokbol (bar csak a myaudio volt itthon ilyen)hogy nem mertem megint valami kiniba beleugrani,reteknek eleg volt a 808dcc legalabb egy hetet elvett az eletembol ,a szerviz toketlensege...tudom nem egy kategoria a ketto,de a viszonylagos olcsosagert azert tobb varhato el. A fentebb irt hibak mindegyikebol kijutott nekem,e mellett 150 napbol 67 szervizben...na a vegerenelgurult a gyogyszerem,nem csak a szervizrol de a medias ugyfelszolgalatosrol is lehuztama kersztvizet,igaz aztan bocsanatot kertem tole,mert tudom nem az o hibaja hogy ceguk ilyen remek muszaki cikket forgalmaz...emiatt tolem senkimse varja hogy a myaudiot mint eszkozt javasoljam neki,a meglevo tudasommal szivesen segitek ha gond van..
Nekem például 50 nap volt a szerviz és a csere készüléket akarták már javítani! A csere készülék is a második volt, mert az elsőt, amit adni akartak és kivettek előttem a dobozból, SÉRÜLT VOLT. Fel volt nyitva az oldala, mintha felfeszegették volna. Összepattintották, visszatették a dobozába és ment vissza a raktárba, kihozták a másodikat, amit később elátkoztam. Az összepattintott példányt, gondolom, azóta valaki élvezettel használja.