- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Nos vettem hozzá bőrtokot billentyűzettel.
A jó hír hogy angol a bill és remekül működik össze dugod és megy. ED-ből való concord 7" hoz. Ne tévesszen meg senkit a matek ÉPPEN belemegy. Egy fél centivel kisebb csak a bőr borítás tehát annyi kilóg.
Most arra nem emlékszem, hogy ebben a topikban, vagy másikban de volt szó róla, hogy bill.-el használják. Kellene valami progi amivel ékezetes karaktereket tudok előcsalni. Ha érdekel valakit készíthetek képet vagy ilyesmit.
Vlamaint nekem ha office alkalmazással kell megnyitni valamit, értsétek, word-dok vagy valamilyen szöveg fájl, mocskosul lassan kezeli. a megnyitás is horror és olyan a görgetés mintha a felét nem érzékelni a kijelző az érintéseknek. Esetleg valami használható Office progi vagy más tapasztalta-e.
Ja és örülök, hogy pörög a fórom, meg szívesen segítek én is amikor válaszolni tudok de az utolsó 200 Hsz az kb ugyan arról szól.
Jó a kínai rom? felmerjem tenni? Igen jó, egyéni döntés, hogy felteszed e a gyári myaudiósnál jobb. pont.
Bocsi a wall of text-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest