- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Nos vettem hozzá bőrtokot billentyűzettel.
A jó hír hogy angol a bill és remekül működik össze dugod és megy. ED-ből való concord 7" hoz. Ne tévesszen meg senkit a matek ÉPPEN belemegy. Egy fél centivel kisebb csak a bőr borítás tehát annyi kilóg.
Most arra nem emlékszem, hogy ebben a topikban, vagy másikban de volt szó róla, hogy bill.-el használják. Kellene valami progi amivel ékezetes karaktereket tudok előcsalni. Ha érdekel valakit készíthetek képet vagy ilyesmit.
Vlamaint nekem ha office alkalmazással kell megnyitni valamit, értsétek, word-dok vagy valamilyen szöveg fájl, mocskosul lassan kezeli. a megnyitás is horror és olyan a görgetés mintha a felét nem érzékelni a kijelző az érintéseknek. Esetleg valami használható Office progi vagy más tapasztalta-e.
Ja és örülök, hogy pörög a fórom, meg szívesen segítek én is amikor válaszolni tudok de az utolsó 200 Hsz az kb ugyan arról szól.
Jó a kínai rom? felmerjem tenni? Igen jó, egyéni döntés, hogy felteszed e a gyári myaudiósnál jobb. pont.
Bocsi a wall of text-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest