- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
válasz
waterphone #54 üzenetére
A MyAudioról is kb ugyanez mondható el. Nekem eddig egyszer volt velük dolgom, amikor a network tv alkalmazáshoz kértem a serial-t. Megírtam az emailt, rá 5-6 órára megvolt a válasz, indult az alkalmazás. Azóta nem volt vele semmi gondom, szóval nem zaklattam őket. Szervízpontok vannak elég sokfelé, elvileg pécsett is.Arra, amire használnádl szerintem rendben van, már ha a betekintési szöge nem okoz problémát. A héten odatettem egy navon 7 mellé, elég soknak látszik az az 1 colnyi különbség. A cég kb minden nagyáruházban képviselteti magát a termékeivel, szóval úgy gondolom, a normális támogatást is meg kell adniuk. Elvileg nem sokára érkezik a 4.1 frissítés a gépre, szóval frissítés terén sincs gond a supporttal (bár ezt nem kiabálom el még). Az első készülékek még angol nyelvűek voltak, de a support még ha jól emlékszem a megjelenés hetében kiadta hozzájuk az magyar szoftvert, amit percek alatt fel lehetett tölteni a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LED világítás a lakásban
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest