Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gagga1
csendes tag
Szépjóreggelt kívánok!
Van nekem egy 808DCC tabletem, ezt szeretném összekötni egy samsung 6100 led tévével, ha lehet.
Internetes hírek olvasata, tippek után megvettem a HDMI átalakítót kábellel, összekötöttem a teblet mikró HDMI csatlakozóját a tévé HDMI csatlakozójával. Bekapcsoltam és wifi, internetes kapcsolatra állítottam a tabletet, a tévén bekapcsolás után átálitottam HDMI/2 akármire ahová a kábelt bedugtam. Közben próbálgattam más lehetséges fotó, videó ablakokon keresztül elindítani, de se kép, se hang. Légyszi segíteni abban, hogy mit hova dugjak be, milyen beállításokat kell eszközölni a tableten vagy a tévén, hogy elinduljon a program. Mivel én már egy kicsit öregebb és a technikát nehezebben értő nagypapa vagyok, kérlek benneteket, hogy tippjeiteket érthető formában írjátok meg. Köszönettel minden segítőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest