Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gagga1
csendes tag
Szépjóreggelt kívánok!
Van nekem egy 808DCC tabletem, ezt szeretném összekötni egy samsung 6100 led tévével, ha lehet.
Internetes hírek olvasata, tippek után megvettem a HDMI átalakítót kábellel, összekötöttem a teblet mikró HDMI csatlakozóját a tévé HDMI csatlakozójával. Bekapcsoltam és wifi, internetes kapcsolatra állítottam a tabletet, a tévén bekapcsolás után átálitottam HDMI/2 akármire ahová a kábelt bedugtam. Közben próbálgattam más lehetséges fotó, videó ablakokon keresztül elindítani, de se kép, se hang. Légyszi segíteni abban, hogy mit hova dugjak be, milyen beállításokat kell eszközölni a tableten vagy a tévén, hogy elinduljon a program. Mivel én már egy kicsit öregebb és a technikát nehezebben értő nagypapa vagyok, kérlek benneteket, hogy tippjeiteket érthető formában írjátok meg. Köszönettel minden segítőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bontatlan E olvasó..
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest