- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Nekem még mindig megvan a 808, volt már egyszer szervizben akksi gondokkal, de akkor elméletileg nem akksit, hanem alaplapot cseréltek benne, ez állt legalábbis a munkalapon.
Azóta nagyon keveset használtam, sajnos a fórumot sem volt időm olvasni, ezért kérdezek - előre is bocs!1: Most akkor van normális 4.2.2 a készülékünkre? Ez igazi? Nem ICS alapokon nyugszik? ( Nekem egy 'aigopad' nevű firmware-rel adták vissza a szervízből, azóta az van rajta, 4.0.4, természetesen ez sem tökéletes, szokásos hibákat produkálja... )
2: A 4455-ben lévő leírás szerint rakhatom?
3: Ez most a legfrissebb?
4: Kellene valamit módosítanom még ezen? Build, vagy ilyesmi?
5: Amit olvastam nagy vonalakban, hogy pl. képernyőforgatás el van tájolva 90 fokkal, az meg vannak oldva? Más gyermekbetegsége van neki?
6: Minden funkció megfelelően működik? HDMI, Bluetooth, WiFi, stb? Nincs semmi hátránya?Előre is köszönöm, ha valaki szán rám pici időt, aki jobban pörgött tőlem a topicban az elmúlt 2 hónapban.
Üdv: Jim
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Parfüm topik
- Projektor topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest