- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Nekem még mindig megvan a 808, volt már egyszer szervizben akksi gondokkal, de akkor elméletileg nem akksit, hanem alaplapot cseréltek benne, ez állt legalábbis a munkalapon.
Azóta nagyon keveset használtam, sajnos a fórumot sem volt időm olvasni, ezért kérdezek - előre is bocs!1: Most akkor van normális 4.2.2 a készülékünkre? Ez igazi? Nem ICS alapokon nyugszik? ( Nekem egy 'aigopad' nevű firmware-rel adták vissza a szervízből, azóta az van rajta, 4.0.4, természetesen ez sem tökéletes, szokásos hibákat produkálja... )
2: A 4455-ben lévő leírás szerint rakhatom?
3: Ez most a legfrissebb?
4: Kellene valamit módosítanom még ezen? Build, vagy ilyesmi?
5: Amit olvastam nagy vonalakban, hogy pl. képernyőforgatás el van tájolva 90 fokkal, az meg vannak oldva? Más gyermekbetegsége van neki?
6: Minden funkció megfelelően működik? HDMI, Bluetooth, WiFi, stb? Nincs semmi hátránya?Előre is köszönöm, ha valaki szán rám pici időt, aki jobban pörgött tőlem a topicban az elmúlt 2 hónapban.
Üdv: Jim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest