Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Pindur Höri
üzenetére
Azza kezdem, hogy a te pénzed a te döntésed, bár a 708AG-ben van 3g modem, de a netes elérést ugyan úgy megkaphatod, ha az okos telefonodat párosítod blututtyal :-D . Nekem személy szerint kicsi volt a 7-es kijelzője, a 8-as és 9-es között vacilltam. Sok szempontot lehetne felsorakoztatni pro és kontra, nállam kicsit az volt meggyöző, hogy a készülékek PL az extrem Digital -nál a 718AG 7 felhasználói szavazatból 4.1 ponton ált. A 808dcc 68 szavazatbó 4.63 . a tömeg véleménye számított nekem, és nem feltétlen egy két emberé.. De ezzel csak én voltam így, sőt bevallom végül az Auchan vettem meg, és 4.0.4 volt rajta, és vagy előttem használta valaki, és beállította, de úgy készen vettem le a polcról, hogy PL : akku 100% on volt, wifi alvó űzemmódnál kikapcsol magától, és ha felkeltem egyből csatlakozik vissza. semmi nem akad, minden fut szépen .. Bár tény hogy 3 napja használom, de az is tény, hogy csak a töltás időre volt kikapcsolva... még a melóban is arról hallgatom a filmeket mint háttérzajt.... De ha lesz negatív tapasztalatom, azt is megírom.. eddig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Update 10.27. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest