- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Pindur Höri #3048 üzenetére
Azza kezdem, hogy a te pénzed a te döntésed, bár a 708AG-ben van 3g modem, de a netes elérést ugyan úgy megkaphatod, ha az okos telefonodat párosítod blututtyal :-D . Nekem személy szerint kicsi volt a 7-es kijelzője, a 8-as és 9-es között vacilltam. Sok szempontot lehetne felsorakoztatni pro és kontra, nállam kicsit az volt meggyöző, hogy a készülékek PL az extrem Digital -nál a 718AG 7 felhasználói szavazatból 4.1 ponton ált. A 808dcc 68 szavazatbó 4.63 . a tömeg véleménye számított nekem, és nem feltétlen egy két emberé.. De ezzel csak én voltam így, sőt bevallom végül az Auchan vettem meg, és 4.0.4 volt rajta, és vagy előttem használta valaki, és beállította, de úgy készen vettem le a polcról, hogy PL : akku 100% on volt, wifi alvó űzemmódnál kikapcsol magától, és ha felkeltem egyből csatlakozik vissza. semmi nem akad, minden fut szépen .. Bár tény hogy 3 napja használom, de az is tény, hogy csak a töltás időre volt kikapcsolva... még a melóban is arról hallgatom a filmeket mint háttérzajt.... De ha lesz negatív tapasztalatom, azt is megírom.. eddig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Tab 7 Essential
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest