Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
5zilárd #1993 üzenetére
Mint ahogy írtam. Nekem is vannak ilyen csodák a gépen, minden féle szuper program nélkül. És a processzor mód 3.-beállítási módja is ezen az órajelen kéne,hogy járassa a cuccot. Csak épp pár romban már nem elérhető, vagy épp nem is működik. De ha belenézel a szoftver részébe a tabnak. Így kéne lennie. De tudjuk, hogy sok minden nem működik szoftveresen úgy ahogy kéne.
Az offlinet meg azért írtam mert én azt láttam a linkelt képen. De most mégeszer megnézve már a 1,5 ghz-es 2 mag üzemelős képet látom. Lehet hosszú volt a nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest