Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
Sziasztok!
Ma vettem egyet a madaras tescoban. Azt várom tőle, amit kell, én is azon a véleményen vagyok, hogy 40-ért működjön, nem baj, ha nem hozza az almás sebességet.
Kis kérdés: Létezik, hogy a Gadmei ROM-nál az USB-ről úgy tölt, hogy nem tud róla? Mert felraktam a 10.11-es ROM-ot, és azt mondja, hogy merül az aksi USB kábelre dugva (mármint az akksi állapota azt írja, hogy "lemerül", közben meg szépen növekszik a százalék).
Valamint ezzel a ROM-mal unknown a Serial a beállításoknál, így a netTV-s alkalmazást nem tudom beröffenteni. Ahogy elnézem, ezt a myaudio-s honlapon regelve meg lehet oldani?
Még egy ilyen tiszteletteljes gyors kérdésem, ha válaszol valaki, ezer hála: Mi az optimális hack csomag ahhoz, hogy pengén menjen a cucc? A Gadmei ROM-on kívül mit tegyek rá?
Tudom, hogy minden le van itt írva, de ezersokszáz hozzászólás, ráadásul amit az elején leírt valaki, az biztos, hogy már van frissebben.

Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő