Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Bocs, tényleg nem neked szántam és ráadásul ezek szerint nem voltam tisztában a hard reset fogalmával. Én úgy gondoltam, hogy ez olyan, mint a számítógépes reset, amikor újraindításra kényszerítjük, vagy amikor hosszan nyomott bekapcsológombbal kikapcsolom (nem szabályosan leállítom), ilyenkor legfeljebb a memóriában lévő adatok vesznek el.
Szóval lefagyás után 10 másodperces bekapcsológomb nyomással, vagyis ezek szerint egy soft resettel lehet csak leállítani, ugyanis semmire nem reagál. Ez után tudom csak újraindítani.Én billentyűzetnek Swype Beta-t használok, azzal nincs semmi probléma, gyorsabban gépelek vele, mint a notebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest