Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Pont nem erre lettem volna kíváncsi
arra, hogy ha bekapcsolva hagyod akkor mit mutat az akku. Mert teljes ki- és visszakapcsolás után természetesen nekem is visszaállt normális értékre
Ez szerintem szoftveres gond lehet leginkább, mert nem hiszem hogy magától töltődik az aksi 
Vannak tabok, másik fórumba linkelték is, készenlétben elment öt napot is. Természetesen wifi és szinkronizálás nélkül, mint az S2 repülő módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
arra, hogy ha bekapcsolva hagyod akkor mit mutat az akku. Mert teljes ki- és visszakapcsolás után természetesen nekem is visszaállt normális értékre