Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Na jó, nem akartam megint ilyen dolgokra válaszolni, de akkor is szerintem nem lehet azt mondani egy ilyen hibára, hogy "epicfail", miközben a felhasználók szerint a MyAudio sípol, meg SD kártyát dobál, meg durván merül és hasonlók. Ha ezek nem tartoznak az "epicfail" kategóriába akkor nem tudom mi. De igazad van annyiban amit írtál, hogy ilyen téren a 1016 hibátlan.......ilyen téren elhiszem, de a többi dologban már annyira nem, mivel az Overmax aksi ideje rohadt jó, készenléti módban nagyon lassan merül (most reggel 8-kor húztam le a töltőről, megnéztem 2 emailt amit kaptam és felraktam a BSplayert amit kipróbáltam annyira, hogy 30 másodpercig ment egy videó, utána kiléptem, azóta kikapcsolt állapotban van a kijelző, most 11:46 van és 99%-os az aksi), nem dobál sd kártyát, nem sípol.....soha! Szóval pont ezért írtam pár hozzászólással ezelőtt, hogy nem kéne ujjal mutogatni, meg ócsárolni a másikat. El kell ismerni a másik előnyeit és hátrányait is egyaránt, és belátni hogy ha valami jobb valamiben vagy rosszabb, ennyi! De ehhez úgy látszik fel kell még nőni bizonyos embereknek. Könnyű azt mondani a másiknak, hogy "mit tudsz te erről nincs is ilyen tableted". De akkor ha már itt tartunk, neked hány darab Overmax SteelCore tableted van?
-
Gemil
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest