Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29386) LamaCube válasza Svájcinéger (#29385) üzenetére


LamaCube
addikt

Bakker, pedig azt hittem bepróbálod :D Hihetetlen, hogy nem adsz esélyt neki. :( Csak az első részt a kedvemért lécci :K

A lasztofasszal kapcsolatosan. Miért akadsz ki ilyeneken, hogy öngyújtóval szenvedett? Mennyivel reálisabb, hogy egy ferdeszemű legyilkol egy karddal 100 ellenfelet. :)) Gondolom a játékban is így volt.
A meleges részre én is jobban néztem volna 2 csajszit egymást nyalva, de vannak melegek is a földön, nekik is kedvezni kell. Ezen fennakadni teljesen felesleges. 10 filmből 9-ben van hetero szexjelenet nekem az is teljesen felesleges, mert ha szexet akarok nézni, akkor nézek valami igényes pornót.
A trónok harca összes kötetét olvastam. A sorozatban tizede se volt bemutatva. Én teljesen megszüntetném ezeket minden oldalról, aztán nem fanyalogna senki. Vagy ha igény van rá, akkor el kell fogadni a másfajta kapcsolat bemutatását.
A lasztofaszban abban a részben én inkább azon filóztam, hogy a csapdába esett csávó meleg volt-e vagy sem. Esetleg felismerte, hogy a csávó meleg és a biztonsága érdekében melegnek vallotta magát. Bár utána ki is nyírhatta volna, ha már bizalmába férkőzött, de úgy lehetett vele, hogy egyedül meg szar az élet. Volt-e értelme ezt a szálat beletenni az jó kérdés, de miért is ne történhetne meg. Ugye arról nem beszélve, hogy a kis csaj is leszbi volt a sorozatban az nem volt gond? Arra is szántak 1 részt és miért is ne történhetne meg. Bár az a kis csaj az életben is nemsemlegesnek vagy mi a tökömnek vallja magát. Bár engem az se zavar, ha szarvasnak képzeli magát. :DDD

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.