Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29385) Svájcinéger válasza SipiBcs (#29382) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Hát én pont akartam írni, hogy lehet megköveztek, de a Lóri 3. évada szerintem nagyon gyenge lett. Nem tudom mit szólna Mr. Disney, hogy a nevével fémjelzett filmstúdió ilyen "marha kreatív". Már a Bobba Fettnél is felhúztam a szemöldököm, mondom ha ez is csak annyiból áll, hogy van egy nagy dög - ami többnyire egy állat - amit ki kell nyírni és le is tudtunk egy újabb részt, hát nem tudom. A Lóri új évadának 2. részében az a robot nem sokban tért el a Lost In Space robotjától. Aztán jön még az Ahsoka sorozat, meg mondom az anyátok picsuláját, de tényleg. Csináljatok 3 év alatt egyet, de az jó legyen.

Mondjuk a The Last Of Us-tól sem estem hanyatt annyira. Nem mondom, hogy rossz volt, de sokkal több akció is elfért volna. Azt meg pláne nem értem, hogy a H0B0 TV-n miért kell telenyomni bvzi jelenetekkel ? Miért kellett azt a két szerencsétlent összemelegíteni ? Miért nem lehet, hogy két férfi csak úgy elvan ? Vadászik, halászik, gyűjtöget ? A Trónokban is több volt a melegjelenet, mint a hetero. Meg mikor azzal a nyamvadt öngyújtóval szenvedett, mikor ott volt több ládányi k3z1gránát, meg g3pkarab3ly... hát mondom.

Hyper: akkor már inkább a Picard. :D Én agyf@szt kapok az ilyenektől. :D :D De azért köszi az ajánlást. :R

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.