- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan #20362 üzenetére
Egyetértek veled, kivéve a büszkeségre. Hidd el ezt rohadt őszintén mondom, hogy egy punciszőrnyi büszkeség sincs bennem, hogy magyar vagyok, de ha német lennék vagy angol vagy bármi, akkor se lenne.
Mire legyek büszke? Az én szemembe az emberek sose úgy értékelődnek, hogy honnan jöttek, milyen származásúak stb. A történelem a múlt egy érdekesség számomra. Én a bibliára is egy nagyon jó összerakott kalandregényre tekintek. Valamiben hiszek, de nem az egyházban. Magamat a mostanában divatosan szidott liberálisnak tartom. Én a gyerekemet se kereszteltettem meg. Majd, ha akar valamilyen felekezethez tartozni, akkor eldönti. már most úgy nevelem, hogy húzzon el innen a gecibe. Hazaszeretet? Az összes tudós, értelmes ember, aki vitte valamire világszínvonalon, mind külföldön kötött ki és ott tudott érvényesülni. És ez még a mai napig igaz, mert itt tudod kire van szükség? A bólogató, bégető birkákra. Akik meg nem ezt teszik azok a mocskos, nemzetellenes, kommunista, zsidóliberális és hasonlók.
Még egyben nem értek egyet. Szerintem nem volt senki tiszteletlen egymással. Ha valaki úgy érzi, hogy az voltam vele az kapja bena viccet félretéve az írjon nyugodtan és megkövetem, mert nem volt szándékomban.
Még annyit, hogy éppen itt bújik ki az igazság. Anyukád itt élt és tudja mi van itt. El kellett mennie, hogy neked tudjon egy jobb jövőt létrehozni és biztosan neki is nagyon kemény, hogy a gyermeke távol van. Na erre legyen az ember büszke, hogy kénytelen elmennie az országból. És erre még le is hazaárulózzák ezek a faszkalapok.
A barátja csak a mázat látja és ő élne itt, de szerintem 1 év és futva menekülne ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged