Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz maszekember #167 üzenetére

Hát én nem tudom, hogy ezek után mit gondoljak. Természetesen a meghallgatás lenne az ami igazából döntő lehetne. De ebben az országban nincsen erre lehetőség.

Kicsit olyan ez sajnos, hangminőség szempontjából mintha valaki tombolát venne. Csak az a lehetőség van, hogy ütközetetni kell a véleményeket és az ellenvéleményeket.

Amit olvastam róla, (a legtöbb ember véleménye az) hogy colorfly c4-nél jobb, a hifiman 802-vel van kb. egy kategóriába, de annál is jobb valamivel. C3 van itt a fórumon és arról azt írták, hogy szuper.

Igazából én is hallottam a clipet, de azért a sony F-et nem közelíti meg hangminőségben. Én meg fölé akarnék venni valami komolyabbat. Ha meg igaznak bizonyulna mégis az, hogy a clip körül teljesít az ibasso az nagy blama lenne.

Azért az eléggé meglepő számomra, hogy 601 hifiman gyengébb mit a clip. :Y Bár ez is elég szubjektív.

Ok, a head-fi elég vegyes társaság. Természetes azon kívül is olvastam még erről a lejátszóról. Annyira negatív kritkákat nem hallottam róla.

Igazából studio V-t nézegettem régebben, de nem bántam meg azt hogy a sony-t vettem. A nova N3 meg megint a sony körüli kategória lehet. Nekem komoly erősítőrésszel felszerelt lejátszó kell mindenképpen.

(#168) maszekember
    Én is megvagyok elégedve a saját szettemmel. Utcára annyira sokkal jobb nem is kell szerintem. Ha kipróbálnád (vagy majdha kipróbálod) szerintem te is egyetértenél vele. Sok lejátszód, volt de sony még egy sem. :) Jó lenne nekem is elérnem azt, hogy jobbat ne akarjak. De az csak álom marad. :)

Igazából engem a kíváncsiság is mozgat. Mi van felette? :) Elismerem, hogy elég nagy kockázati elemet tartalmaz egy nagyon drága lejátszó megvétele. De én már többször vettem meghallgatás nélkül dolgokat és eddig bejött. :) Sokszor ráérzek mi az ami tetszene nekem. Jók a megérzéseim. :D Természetesen ebből nem szeretnék gyakorlatot csinálni.

A másik dolog, hogy én ettől a ponttól ahol most vagyok két lépésben képzelem el a fejlesztést. Egyik ez a hordozható rendszer lenne 1-2 évre max. aztán pedig mindenképpen valami komolyabb beruházás felé tekintenék. Ami nagyon sok pénz lesz majd. Azt a trendet nem szívesen követném, hogy veszek valamit aztán eladom veszteségesen.

Most látom, pont most eladó a fórumban egy cowon d2-s :)

Új hozzászólás Aktív témák