- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #167 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy ezek után mit gondoljak. Természetesen a meghallgatás lenne az ami igazából döntő lehetne. De ebben az országban nincsen erre lehetőség.
Kicsit olyan ez sajnos, hangminőség szempontjából mintha valaki tombolát venne. Csak az a lehetőség van, hogy ütközetetni kell a véleményeket és az ellenvéleményeket.
Amit olvastam róla, (a legtöbb ember véleménye az) hogy colorfly c4-nél jobb, a hifiman 802-vel van kb. egy kategóriába, de annál is jobb valamivel. C3 van itt a fórumon és arról azt írták, hogy szuper.
Igazából én is hallottam a clipet, de azért a sony F-et nem közelíti meg hangminőségben. Én meg fölé akarnék venni valami komolyabbat. Ha meg igaznak bizonyulna mégis az, hogy a clip körül teljesít az ibasso az nagy blama lenne.
Azért az eléggé meglepő számomra, hogy 601 hifiman gyengébb mit a clip.
Bár ez is elég szubjektív.
Ok, a head-fi elég vegyes társaság. Természetes azon kívül is olvastam még erről a lejátszóról. Annyira negatív kritkákat nem hallottam róla.
Igazából studio V-t nézegettem régebben, de nem bántam meg azt hogy a sony-t vettem. A nova N3 meg megint a sony körüli kategória lehet. Nekem komoly erősítőrésszel felszerelt lejátszó kell mindenképpen.
(#168) maszekember
Én is megvagyok elégedve a saját szettemmel. Utcára annyira sokkal jobb nem is kell szerintem. Ha kipróbálnád (vagy majdha kipróbálod) szerintem te is egyetértenél vele. Sok lejátszód, volt de sony még egy sem.Jó lenne nekem is elérnem azt, hogy jobbat ne akarjak. De az csak álom marad.
Igazából engem a kíváncsiság is mozgat. Mi van felette?
Elismerem, hogy elég nagy kockázati elemet tartalmaz egy nagyon drága lejátszó megvétele. De én már többször vettem meghallgatás nélkül dolgokat és eddig bejött.
Sokszor ráérzek mi az ami tetszene nekem. Jók a megérzéseim.
Természetesen ebből nem szeretnék gyakorlatot csinálni.
A másik dolog, hogy én ettől a ponttól ahol most vagyok két lépésben képzelem el a fejlesztést. Egyik ez a hordozható rendszer lenne 1-2 évre max. aztán pedig mindenképpen valami komolyabb beruházás felé tekintenék. Ami nagyon sok pénz lesz majd. Azt a trendet nem szívesen követném, hogy veszek valamit aztán eladom veszteségesen.
Most látom, pont most eladó a fórumban egy cowon d2-s
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest