Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz filózoli #144 üzenetére

Nem arra írtam, hanem a mostani lejátszójára. :)
    Természetes hogy jobb az iriver. Ez nem kérdés...

(#145) maszekember

Pont, hogy az iriver a gyengébb hangminőség szempontjából. A méret miatti kompromisszum miatt vélhetőleg. Aki kicsibe akar jót az fizessen.
    Azért ez eléggé túlzó szerintem. Ezekbe asztali lejászókhoz való dac van és brutális erősítő. (sokszor asztali erősítőket megszégyenítő teljesítménnyel. Szóval elég komoly a hardver. (be is linkelhetek erről írást. nem head-fistát persze)

Szerintem az a csávó akkor halláskárosult volt, vagy 500 forintos fülessel használta. Azért szerintem jelentős különbség lehet. Komolyan már én is kíváncsi vagyok mekkora. Ha meglesz majd prezentálom. :)

#146) AGE-T

Az új iriver ugyanazt a dacot kapta mint a régi csak 2db-ot. Másrészt vannak hozzá extrák, hogy telefonáláshoz is használható legyen. Plusz nagy háttértár. Amúgy uaz mint a régi. Szerintem jóval gyengébb hangminőséget produkál mint az új hifiman, vagy az ibasso. Csak ezekért meg a kompakt méretért meg a kinézetért kérnek el rengeteg pénzt.
    Az elődje meg állítólag hangminőség szempontjából elég gyenge eresztés lett.

Új hozzászólás Aktív témák