- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
IveyBaby
tag
Up
-
IveyBaby
tag
Most sajnos lesz egy pár
Eddig mindig megcsináltam úgy, hogy jó legyen, ösztöndíj meg minden szempontból, de most kicsit elcsesztemNem baj, úgyis megcsinálom majd
Mindet!
Mellette meg ugye jó lenne egy kis plusz pénz
A Rockyba én is elmennék, de az kemény lenne azért, nem?? De biztos jó! -
IveyBaby
tag
Regelve vagyok a Fürge diáknál. Amikor regisztráltam, egyszer hívtak melózni, és annyi. Akkor is valami 360Ft-os órabérért osztottam a szórólapot esőben és hidegben, szóval ez nekem nem éri meg.
Hostesskedni egy hostesscégnél szoktam, ott 600-650Ft az órabérem, kézhez!Amúgy gazdálkodás-menedzsmenten vagyok.
-
gaben
aktív tag
Diák irodáknál nem próbálkoztál?Fürgediák oldalán vannak munkák,adatrögzítés,hostesskedés is.....
Amúgy infos szakon tanulsz? -
IveyBaby
tag
Sziasztok!
21 éves lány vagyok, egyetem mellett végezhető, aránylag jól fizető állást keresnék Miskolcon.
Tanultam 10ujjas vakírást, tudok könyvelni, van középfokú angol C nyelvvizsgám, B kat. jogsim.
Sokat dolgoztam hostessként, könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel és közvetlen, mosolygós vagyok.
Szeptembertől szeretnék dolgozni. Adminisztrációs munkára, könyvelésre, vagy további hostesskedésre gondoltam.
Ha valaki tud valamit, írjon légyszi!
Pusz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest