- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom jó helyen kérdezem-e? Valaki használta már a NYES-t (nyugdíj előtti álláskeresési segély)? Ha igen, kérdeznék párat.
-
Oldfoksz
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Be kell lépni a NER-be.
Problem solved.
Egyébként: NERtékadó források szerint Magyarország a világ legjobb,legbékésebb ,komoly perspektivák előtt álló
helye ( termeszetesen)
Nem kell mást olvasni ,nézni , hosszasan tanulmányozni:
m1-99,Duna 1-56,Kossuth-Petőffhy-Bartók-Wassalberth,Indeksz,
Origó,MagyAr Nemzeth,Metropolus,Rypost
-
Feri1977
senior tag
Borzalmas jövőkép előtt áll a mai közép korosztály. Munkahelyre már alig vesznek fel, nyugdíjunk az nem lesz csak az éhen haláshoz elég, egészségügyi problémák is egyre több van, szülők is lassan elmennek, és akkor az AI is elveszi a munkahelyeket szép lassan, ráadásul ebből a nevetséges fizetésekből amiket itt lehet keresni ebben a nulla jövőképű országban megélni nem lehet, mi lesz így?
-
Nagyon megnőtt a munkanélküliség mostanság, közel sem annyi mint amit a KSH közöl, sokkal többen keresnek munkát. Szerintem már benne is vagyunk egy igazi recesszióban.
-
Dorien
veterán
Az a baj, hogy rébuszokban beszélsz (pedig anonim fórumon vagyunk) és így qrva nehéz segíteni. Nem tudjuk, hogy mi az életkorod, a végzettséged, a jelenlegi céged, pozíciód, sem azt hogy hol, merre keresel munkát (Borsodban vagy Győr-Moson-Sopronban).
Mindenképpen keress, pályázz új állást, a mostaniból meg akkor szállj ki, ha már van fix új hely vagy már nem bírod lelkileg / érzelmileg a jelenlegi helyen a szenvedést.
-
mcs
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Abban a bolond helyzetben vagyok, hogy a főiskolai végzettségemmel egy attól igencsak eltérő területen helyezkedtem el, ami finoman szólva sem igényli a fősulin szerzett tudást. Gyanítom, hogy bődületes szerencse kell ahhoz, hogy találjak a mostanitól legalább egy kicsivel emberségesebb helyet, és a fizetés most nem is elsődleges szempont, csak a mostani közegtől szabaduljak meg örökre. Legalább tartalék pénzben nem szenvedek hiányt, de úgy érzem, hogy a váltás nem fog egyről a kettőre menni, mert számos előítélettel fogok szembesülni.
-
sherlock82
senior tag
-
válasz
Imilenni
üzenetére
Én nézelődnék távolabb, nem egyből külföld de másik város/megye stb. ha lehetséges.
#1700 több helyen azt olvastam, hogy eléggé rossz de mondjuk ez végzettség függvénye is, azért felmondani új munkahely nélkül necces még jó időszakban is de neked kell ismerned a lehetőségeid. Én inkább keresnék és utána mondanék fel, ha nagyon necces a helyzet akkor elmehetsz valami kevesebbet fizető helyre és akkor is folytatod a keresést persze ezt interjún nyilván nem szabad mondani.
-
Dorien
veterán
Ezt neked kell mérlegelned a helyi lehetőségek és a fizetés függvényében. Lehet ideig-óráig kurválkodni jó pénzért, de túl sokáig úgy sem érdemes, mert a lelkedet ölik meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest