- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ohhó, nekem lesz cecces a dolog.
16-17-18 osztálykirándulás. 4 évig nem voltunk sehol se, max a suli km-es körzetében levő játszótéren. Nem tudom, hogy fogom megoldani, de minden bizonnyal drága jó barátok hazahoznak és visznek vissza.
Most leszögezem, ha csúnyát mondok akkor valakire, vagy szídom valamelyik rokonát, akkor nem kell komolyan venni
Az a konf. amit viszek, sajnos nekem is a napi ''cuccos'', de holnaptól nem fogom nélkülözni, végre 2 hónap multán lesz működő K7alaplapom. Felőlem ott maradhat, mert úgyis a látvány lesz a lényeg, nem a teljesítmény.
Aki meg nagyon bízik az alkotásában, és nagyon tetszik a zsűrinek, az úgyis a végére kap ''cserelapot''
Összeszámoltam mennyit kell még költeni a gépre...
Oldalplexivel, rendelt féltükör fóliával, gittel, meg a szétvágott tápra ráccsal együtt, 6E-nél járok. (Ez egy ''anyámmal élek, babettával járok, izzirájder'' technikusnak, nagy kiadás).
Igazábol, az a vicc, hogy a legőszintébb, baráti véleménynyílvánítás szeint vissza kéne lépnem, mert úgyse fejezem be. Más szerint meg: ''Tökjó, ezamiez?''. Szülői méltatások szerint: ''Tedd le a pincébe, rakd bele a macskát, úgyis van patkány, az belemegy, mivel pont úgy néz ki mint egy patkánycsapda.''
Miután a 3. közös CD - Rack takaróelemet ''keffentettem el'', mert vagy a motor helyét teszem rosz helyre, vagy egy mmrel kerül a vágás arrébb, vagy egyszerűen nem lesz szép, a kedvem is kezdi elvenni.
Az, hogy elvigyem, és vízzel kivágassam igencsak súlyos összegekbe kerűlne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest