Új hozzászólás Aktív témák

• Xantomas

őstag

Ohhó, nekem lesz cecces a dolog.
    16-17-18 osztálykirándulás. 4 évig nem voltunk sehol se, max a suli km-es körzetében levő játszótéren. Nem tudom, hogy fogom megoldani, de minden bizonnyal drága jó barátok hazahoznak és visznek vissza.
    Most leszögezem, ha csúnyát mondok akkor valakire, vagy szídom valamelyik rokonát, akkor nem kell komolyan venni :D

Az a konf. amit viszek, sajnos nekem is a napi ''cuccos'', de holnaptól nem fogom nélkülözni, végre 2 hónap multán lesz működő K7alaplapom. Felőlem ott maradhat, mert úgyis a látvány lesz a lényeg, nem a teljesítmény.

Aki meg nagyon bízik az alkotásában, és nagyon tetszik a zsűrinek, az úgyis a végére kap ''cserelapot'' :D

Összeszámoltam mennyit kell még költeni a gépre...
    Oldalplexivel, rendelt féltükör fóliával, gittel, meg a szétvágott tápra ráccsal együtt, 6E-nél járok. (Ez egy ''anyámmal élek, babettával járok, izzirájder'' technikusnak, nagy kiadás).
    Igazábol, az a vicc, hogy a legőszintébb, baráti véleménynyílvánítás szeint vissza kéne lépnem, mert úgyse fejezem be. Más szerint meg: ''Tökjó, ezamiez?''. Szülői méltatások szerint: ''Tedd le a pincébe, rakd bele a macskát, úgyis van patkány, az belemegy, mivel pont úgy néz ki mint egy patkánycsapda.''
    Miután a 3. közös CD - Rack takaróelemet ''keffentettem el'', mert vagy a motor helyét teszem rosz helyre, vagy egy mmrel kerül a vágás arrébb, vagy egyszerűen nem lesz szép, a kedvem is kezdi elvenni.
    Az, hogy elvigyem, és vízzel kivágassam igencsak súlyos összegekbe kerűlne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés