Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peti9878

csendes tag

válasz bolic #1337 üzenetére

Helló
    Amiről hallottam a 480 003-as mozdonyt azt mindenki meg tudja csinálni ha akarná bár én nem jeleskedem e téren. Amiről tudok az csak egy átszámozás a 001-es traxxnak vagy a 002-es traxxnak. Tehát semmi értelme sincsen új modell illetve átfestés hozzá mivel ugyan az az új mozdony van csak más pályaszámmal legalább is ha ts-ről beszélünk akkor ugyan az lesz. Átszámozást nem nagyon tudom hogyan kell, de egyszerű szerintem de fölösleges.

To: rush22
    Látom te még most sem értesz az msts-hez :N
    Figyelj! Ha az oldalamon jársz akkor menny rá a hírek menü pontra és ott szépen elolvasod fentről az első hírt majd utána rá fogsz jönni, hogy nem az lesz a célom, hogy el küldöm hanem majd te szépen letöltöd. Van egy olyan érzésem hogy ez csak jövő héten fog meg valósulni mert közbe jött valami, de lehet hogy rá fogok érni de ez nem biztos. Egyenlőre bizonytalannak látszik a dolog. Mellékletként: Ha elküldeném neked akkor nagy a valószínűsége, hogy nem fogsz tanulni belőle ami megint csak kérdéseket fog maga után vonni. Igaz akkor meg unatkoznánk tehát nem fogsz untatni minket. :) De azért tanuld egy kicsit mit hova kell tenni az oldalamon van leírás is azokat nézd át és ha ráérsz akkor okosodj belőle.:D

Nem vagyok veterán belőle, de rosszul gondolod mivel én nem voltam ennyire ilyen mit hova kell tenni illetve mit honnan lehet letölteni ami alap. Az az igazság hogy én még mielőtt meg lett volna a ts-em én már azelőtt tudtam mit honnan kell letölteni meg persze a leírásokat meg kerestem hogy mit hova kell tenni és ha nem olvastam el valamelyik részét vagy nem értettem na akkor szoktam kérdezni. De ez ritka kivétel volt de ha kérdeztem is akkor 2 db volt.:D Mindenki volt kezdő és vannak olyanok akiknek több idő kell hogy rá jöjjön mi hogyan van. De nyugodtan kérdezzetek! Én szeretem a vasutat még ha szarul is van megcsinálva. :D
    Bocsi a hosszú sorokért nem terveztem kis regényt írni. :))
    De hogy feldobjam a topicot hétvégén két gép fog kikerülni az oldalra ami régen ki volt adva, de mára már nem tölthető le sehol sem.

Új hozzászólás Aktív témák