- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omni
aktív tag
Eddig ahány windet láttam kiállítva (MM, saturn), mindnek nagyon laza volt a zsanérja. Lehet ez így a normális az Msi-nél, de nekem kizáró ok lenne. A Hp nx6310-esemnek is kicsit laza már a zsanérja. Baromira zavar, hogy ha véletlenül kicsit meglököm az asztalt a kijelző jojózik egyet.
Az Asusok zsanérja viszont valóban elég szilárd, kijelzőrepedés ha jól tudom csak a 10 colos változatokat érinti. A billenytűzetről: az eee90x-en a kisebb billentyűzet ellenére nagyobb nyilak vannak mint az a winden. Netezés közben ezeket a gombokat használom a legtöbbet (fel-le gomb).
Hogy rosszat is mondjak: sajnos az én asus 900-am nagyon halkan de sípol (elektromos zajt hallatt). Bekapcsolva és töltés közben kikapcsolva is. Jelentkezett másnál is ez a probléma?
-
Omni
aktív tag
Vettünk egy Asus eee 900-ast. Elégedett vagyok a kis géppel. A hozzá adott tokkal is kisebb mint az Acer-MSI netbook, nekem ez fontos.
A windowsXp, hála a 900-asokba szerelt gyors SSD-nek és egy kis registery turkálásomnak, 1.3 csík alatt betölt.
A youtube alapján ez a leggyorsabb boot idő, amit ma egy netbooktól elvárhatok.
A WinXp újratelepítése egy szenvedés volt. A gyári recovery dvd-t próbáltam egy bootolható pendrivera tenni, sikertelenül...6 órát szórakoztam vele. Végül elmentünk egy notebook boltba, ahol tök rendesek voltak, térítésmentesen biztosítottak egy külső dvd olvasót, így 2 kattintás és 40 perc alatt új windowsunk lett (haszáltan vettük a gépet).
-
-
Omni
aktív tag
válasz
Zola007 #1141 üzenetére
Igazatok van. A gyártók elsősorban a mezei userek igényét elégítik ki, hiszen mezei userből több van mint magamfajtából a hülye igényeimmel
Remélem előbb utóbb rám is gondolnak és egyre több netbook lesz (gyors) SSD-vel szerelt. Szereték egy netbookot relatíve kis tároló kapacitással de winyóhoz képest veszettül gyors boot idővel, hosszabb üzemidővel.
-
-
Omni
aktív tag
Nézőpont kérdése.
Én egy netbookot kizárólag internetezésre és tanulásra (pdf) használnék. Nekem ez már teljes értékű használatot jelentene. Tárhely szempontjából ehhez nem kell más, mint egy op. rendszer webböngészővel (ez néhány gigabyte méretű ha linux vagy windows). A maradék tárhelyen meg bőven elférnek a szükséges doksik, pdfek. Most azt mondom hogy -egy mobil eszköznél- nincs szükségem 20 gigánál többre.
Persze tudom evés közben jön meg az étvágy
Jó lenne a nagyobb tároló kapacitás, de csend és a hosszabb akkus üzemidő oltárán kész vagyok feláldozni. Ezért választanám az SSD-t.
A legjobb kombináció szerintem: egy SSD-s netbook + egy hordozható külső winyó.
-
Omni
aktív tag
Tetszik a gép, egy dolgot kivéve: a winchester. Miért nem tesznek inkább bele SSD-t? Szerintem a netbookokba jobb lenne egy kisebb kapacitású de gyors SSD mint a winyó. Nem melegszik annyira, nem is fogyaszt annyit, csendes, az op. rendszernek + pár programnak meg elég az SSD kapacitása is... komoly dolgokat úgyse érdemes netbookon futtatni.
-
Omni
aktív tag
csökkennek az árak: medion akoya (msi wind) 80ezer, 3év jótálással [link]
-
Omni
aktív tag
Köszi! Nézegetem a netbookokat, jelenleg a 900/900A tetszik. Amit eddig kiszűrtem:
eee900
előnye: 4 GB integrált SSD, 1.3 megapixel webkamera.
hátránya: az akku probléma és a jobban melegedő belbecs(Celeron).eee900A
előnye: akku OK, nem melegszik(Atom).
hátránya: nincs integrált 4G SSD, 0.3mp webkamera, fényes a burkolata.Van még valami különbség köztük?
-
Omni
aktív tag
Az eee900-ban van ventillátor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Renault, Dacia topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest