Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tillu
tag
válasz
magnusheron
üzenetére
Hát az a bj, hogy nekem nincs ilyen menüpont...
(u120)
Vagy van valami bill. parancs, amivel a advancedebb? beállítások eőjönnek?
Egyáltalán az U120-as tud turbo módot?
üdv: t. -
Tillu
tag
válasz
magnusheron
üzenetére
Az a gebasz, hogy nem találtam erre utaló bios beállítást!
(U120, friss bios) hol kellene megnéznem? -
Tillu
tag
válasz
magnusheron
üzenetére
Pontosabban: egyik ismerősömnek van 120-asa, de annyit van nálam...:-)
tehát: azureus? wifi van benne, de nem tudom, nem néztem, hogy van-e hozzá MAC driver.
Elvileg, ha jól tudom (legalábbis mini PCI-s noti hálókártyánál) 2 lepattintható csatlakozó van hozzá, ezeket kell valahogy ráeszkabálni.
CSak azt nem tudom, hogy ez alul van, vagy a billentyűzet felőli oldalról... -
Tillu
tag
No, várjatok, tehát NEM is kezel 2 giga ramot, vagy csak alapból 1 -et raktak bele? mert én most cserélném 2 GB-re a benne lévő 1 GB-t, de nem szarakodnék vele, ha amúgy sem megy...tapasztalat valakinek?
illetve a Wlan kártyát is alul lehet cserélni? Mert szereztem egy INTELT-t mert szeretnék rá MACOS-t... igaz ugrik a garancia, dehát egyszer élünk...
-
Tillu
tag
ötleteim lennének...:-)
de: F3-ra boot közben, előjön a recovery program. Ha netán nincs, mert netán új HDD, vagy valami más volt a bibi, akkor meg jól jön a DVD.
Ha nincs USB-s DVD-d, akkor meg így jártál... Akkor jöhet jól a Ghost.(feltéve, ha van USB-s HDD-d, vagy valamilyen eszközöd, amire ráfér.)Más: kipróbáltam külső megjelenítőn, de nem tudtam az 1366*768-as felbontást kiválasztani, mert az intel VGA driver nem tudja. Csak 1280*768? (azt hiszem) felbontásig tudtam húzni. HD 720p szépen megy rajta Klite Codec-el. VLC-vel akad.
-
Tillu
tag
No, gyerekek!
Én, az antilinuxguru sikeresen telepítettem egy KIWI-t, sőt, a wlant is bele tudtam fordítani (pedig rt2700E-m van, amiről vadásztam leírást a neten...) a bt-s egeremet is működésre bírtam. Az akku üzemmúdra 1:38 pervet ír ki teljes feltöltés után.
Ennek örömére (mivel azt olvastam, hogy a Vista jobban gazdálkodik az energiával...) feltettem a ezt is, de itt is 1:40-re jött ki az üzemidő, Wlan és BT lekapcsolása után 2:10 perc. Én úgy emlékeztem, hogy a rátett XPH ennél többet mutatott. Nektek?
Más: amiért szívtam a sok linuxxal (meg azért ki is akartam próbálni azokat) az azért volt, mert a mentésemet nem tudtam visszatenni... erre tegnap este megtaláltam a gyári recovery CD-ket...
t. -
Tillu
tag
más: azokat a Wlan drivereket, amikkel UBi alatt működik, vsalami konzolfélébe kell beírni (gondolom...) azt hol találom az ubuntuban?
köszi! -
Tillu
tag
Gyerekek!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy XP PRO alatt a letöltött 2700-as Wlad driverrel, leállításkor nem szakítja meg a kapcsolatot (gondolom) a routerrel és nem kapcsol ki. Ha lekapcsolom a Wlant, akkor egyből leáll.
Furcsa, de nem tudom mi az oka. IP címet is adtam neki, így se lett jobb.Más: MAC-on, illetve Ubuntun, műxik rendesen a BT? Egerem ilyen, szeretném használni rajta, csak eddig nem sikerült összehoznom...
Üdv: T. -
-
Tillu
tag
Gyerekek!
Csináltam egy backup-ot a beépített programmal, majd telepítettem egy UBUNTUT a gépre, amolyan próbaképpen. Most szeretném visszatenni a windowst, de hiába fut végig a telepítő a HDD-ről nem tudd bootolni. Az Ubuntuval teljesen leformáztam a HDD-t, ez lehet a baj?
Segítsetek, pls!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest