Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• adomok

tag

válasz gjoe #1599 üzenetére

Üdv Mindenkinek!

Én is megvettem a kicsikét (MSI 673x). Egy ropogós Vista Premium ment fel rá.
    Bővebben később írok. Egy gyors kérdésem lenne: Hol tudok memóriát allokálni a videókártyának? Most alapban 64 megát ír és szeretnék minimum 128 megát.

Egyébként csúcs jó a masina. :C

törölt tag

válasz gjoe #1599 üzenetére

ma vettem meg, így akksi időről még nem tudok sokat írni, mert még a telepítés nincs készen. én az ipon-ban vettem, a rendelés dolog szerintem nem gáz, megrendeled, és a következő munkanap délután már lehet érte menni. mivel nem tartanak semmit ott helyben, és csak rendelésre lehet vásárolni, így az ügyintézés gyors, mert a boltba már úgy mennek be az emberek, hogy mindenki tudja mit akar. én tudom ezt is qajánlani, főleg hogy webshopból rendelve adnak egy kis kedvezményt is :) de persze aki kártyával akar fizetni, annak nem jó.

az akksi nekem (is) 6 cellás. ugyan ez így ilyen formában nincs ráírva, de ha megnézed, akkor 4,4Ah-s, és ez bizony a 6 cellásnak felel meg, mert a 9 cellás ha jól tudom 7,2Ah-s. mondjuk én nem bánom, mert úgyis zömében zsinórral fog menni, és így leglaább nem olyan nehéz :) (ugye a honlapokon nem tüntetik ezt így fel, de a használatiban benne van, hogy 6 cellás akksival 2,6kg, 9 cellással 2,9kg)

az alapcsomag tényleg nem túl gazdag. de amire szükség van, az benne van végülis. én azt hiányoltam, hogy a neten úgy írják ki szinte mindenhova, hogy ''ajándék: hordtáska, optikai egér''. azt persze nem írják oda, hogy ez vagy/vagy, egyszerre akettőt nem adják.

nekem ami eddig kicsit negatív tapasztalat, hogy a billentyűzet jobboldala nagyon sűrű lett. például az ''í'' gombot rakhatták volna a szokásos baloldali részre, a shift mellé, meg akár a nyilakat is egy sorral lejjebb húzhatták volna, és akkor mindjárt jobban el lehet férni. így sajna a azért a jobboldali shift elég pici. remélem ez majd idővel megszokható :)

egyébként nekem is nagyon tetszik eddig.

Új hozzászólás Aktív témák