Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hutapali
csendes tag
Talán megoldódott a probléma. A WD HHDt át tudtam jumperolni,h SATA I módban működjön (mer a lap csak SATA I kezel), a Samsungot pedig DiskManager progammal sikerült felismertetni. Mivel linux is van a gépen xp mellett, így a grub nem tudta betölteni az op.rendszereket. Gondolom azért,m az eddig PCI-os sata/raid vezérlőről "minden átkerült" az alaplapi sata vezérlőre... a GRUB "programozásához" sajnos nem értek :-(
-
hutapali
csendes tag
Szervusztok,
szeretnék kérdezni Tőletek. Bele is csapnék a közepébe, adott:
MSI K8T Neo2 S939 lap és 2db SATA vinyú (WD, Samsung). A lapon van 2 SATA csatalj. Próbáltam XP telepítéskor az F6 varázsbillentyűt, ugye mikor FDDről a SATA drivert be lehet tölteni. Ki is választottam mit kérek de a vinyókat nem látta... akkor sem mikor pusztán 1 volt rátéve. A BIOSban van ilyen lehetőség: On-Chip SATA-IDE Controller és ezt lehet Dis., SATA vagy RAID állásba tenni.
Sztetek hol bújik meg a kisördög? (nem így kéne telepíteni a SATA drivert, BIOSba vmit még beállítani?!)
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
hutapali
csendes tag
Sziasztok
a minap adódott egy "kis" probléma az msi k8t neo2 lapommal. Múlt héten gond nélkül működött egy pár kingmax 400MHz rammal dualba. Aztán ezek a ramok egy másik gépbe kerültek át, ebbe raktam egy pqi 400MHz 1gb modult (1db)
Indítom a gépet de a monitortól semmi válasz. Keresi a megfelelő signalt (Analog/digit) majd zöld villogásba kezd és se kép se hang. Hiba-hang jelet sem ad. Kipróbáltam a ramot minden slotba... így sem.
Szerintetek mi okozhatta ezt a fajta meghibásodást?
(x800gto, samsung 930bf)
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest